Nå har vi laget skog på Moseplassen :D

lundSeee, jeg har fått en granskog i hagen!!

Ett enkelt grantre for å pynte opp til å bli fuglejuletreet var det jeg trengte. Jeg tenkte litt ambisiøst og ba min far om tre trær så jeg kunne lage litt miljø rundt selve juletreet, og hva fikk jeg? Joda syv flotte trær!

På kort varsel tuslet far ut i jordekanter (sine egne altså, han er bonde) og hugget ned noen trær med plenty av personlighet og brakte så det inn til meg, satt på fot og plasserte ut etter datterens dirigering. Og vola! Med marginal innsats fra meg så var det plutselig en hel liten skog her ute 😀

Jeg har verdens beste familie!

PS: Jeg er ikke helt helsprø, det er bare ett av trærne som får pynt 😉
PPS: Mor ble satt i arbeide hun og altså, hun har mekket fuglematpynt i lange baner 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

 1. Ååå så fint, med lys og fuglemat blir det stemningsfylt utsyn fra vinduet ditt.
  Og hvis det kommer ett snø-dryss kam man ikke ønske seg mer.

  God lørdag til deg fra Marit.

 2. Så flott !! Familie er gull verdt. Stor verdi har det og å kunna sei kva ein har lyst på, ellers hadde jo ingen fått lov å gje denne gleden. Kos deg vidare !

 3. ja, er ikke mer som skal til det vettu 😉

  Flott med familie som hjelper til, det er veldig kjekt når man selv ikke av en eller annen grunn ikke får til selv.

  Her hos oss har kong vinter kommet med masse nysnø idag. Trærne bukker litt med nakken. Rene julekortet ble det med litt hjelp av en lyskjede.

  Ha ei forts fin førjulshelg 🙂

 4. Så herlig, deilig å ha familie som kan trå til. Jeg har også vært ute i skogen (også vår egen) å hentet granbar for å pynte ute. I morgen blir det ny skogstur for å hugge juletre og grille pølser. Like koselig vært år. 🙂

  Gleder meg til å se bilder av det ferdig pyntede treet.

 5. ja, er ikke mer som skal til det vettu 😉

  Flott med familie som hjelper til, det er veldig kjekt når man selv ikke av en eller annen grunn ikke får til selv.

  Her hos oss har kong vinter kommet med masse nysnø idag. Trærne bukker litt med nakken. Rene julekortet ble det med litt hjelp av en lyskjede.

  Ha ei forts fin førjulshelg 🙂

 6. Tusen takk for koselige kommentarer!
  *klem*

  Her er det full jobbing avbrutt av maksimal hvile, og jeg gleder meg til å se hvordan dette blir. Om det nå bare kunne SLUTTE Å REGNE!!!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her