Nett og lett dekorasjon med lys og naturmaterialer

Det er rimelig travelt her nå kan dere tro med forberedelser til God Morgen sendingen i morgen tidlig, men jeg fikk lyst til å vise dere denne enkle dekorasjonen som jeg satt sammen på fem minutter. Less is more!

Kubbelysene har fått et vevd bånd surret to-tre ganger rundt. Dette kan du feste ved å knyte, eller du kan rett og slett stifte det fast i lyset. Jeg har så stukket noen furugrener innimellom, og strødd noen furukongler på bordet. Ferdig! (med akkurat den ene tingen iaffal..)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her