Video av ekornet som spiser litt og gjemmer vekk mye :)

Som jeg har nevnt før, mandler er GODT! også er de så flotte å gjemme vekk da, oioioi…
Om her ikke blir mandelskog til våren så er det da jammen ikke ekorna sin skyld..

Kameraet vil fortsatt ikke snakke med datamaskina, men det er vel nesten like greit, så må jeg tenke litt «alternativt». Hadde kommet helt ut av det med videolaging, men om jeg ikke setter sånn skyhøye krav for meg selv så går det jo brillefint det å lage filmer i stedet for fotos. Jeg håper iallefall dere synes videoen er verdt å se 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Jette B, jeg får si til min at han skal sende en slektning ned til deg, kan vel ta litt tid før den når frem 😉

    Ugleloftet, hyggelig at du likte videoen 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her