Begynner å bli klar for morgendagens sending på God Morgen Norge :)

Noen lykter står fortsatt til frysing (kulda svikta meg i dag gitt), og jeg venter på at mannen skal komme og flytte på de tyngste lyktene, men nå begynner det å ligne på slik jeg vil ha det i hagen. Vi har møblert med hagemøbler, paller, kasser og krukker, slik at endel av lyktene løftes opp så de synes bedre på tv. Spennende å se nå hvordan det hele ser ut i med mer lys både i og utenfor lyktene, hehe, ikke helt det samme å se det opplyst av arbeidslampe 😉

Gleder meg til i morgen da! Det var rett og slett bare veldig hyggelig når de var her sist fra God morgen Norge så jeg er rolig for akkurat filmingen, utfordringen blir å få en god miks av inspirasjon og fakta, slik at riktig mange får lyst til å lage lykter selv 🙂 Det går nok greit, jeg må bare bruke litt tid nå i kveld på å legge mentale planer for hva som trengs å sies.

Innslagene sendes «direkte» på mandag morgen cirka 7:45 og 8:45 på Tv2. (kan forandres)
Hele sendingen går så i reprise fra klokken ti.

hmm, mon tro om de siste lyktene kan være ferdige nå…. Det blir nok en sen kveld på meg, men god natt til dere, og håper dere får en riktig super uke!

Første bilde er fra i dag tidlig, siste ble tatt nå litt over ti. I morgen tidlig skal det være flere lykter og færre skinnfeller, og mere lys 🙂

underveis-styling

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

20 KOMMENTARER

 1. Kjempegøy Anne !!
  Lykke til ..gleder meg virkelig.
  I kveld ble gjestene her ønsket velkommen av islykter ..
  de var imponert og skulle se deg på TV.
  Ønsker deg en ny fin uke.
  Klem Anne

 2. Hei;)
  I dag har jeg gjort noe jeg aldri pleier. Jeg har sett tv på morgenkvisten;)
  Kjempekoselig innslag med deg: GRATULERER;)
  Her produserer vi islykter hele vinteren gjennom når kulden tillater det;) Noe vi har jort i mange år.
  Så gøy at flere får tra del i denne enkle formen for vinterdekor;) Hender vil lager på sommeren også, i fryseren. Vakker bordpynt;) til hageelskap;)
  Titt gjerne innom Rosehagen;)

  Klem fra Ann-Mari

 3. Startet dagen med å se en flott, informativ og inspirerende reportasje med en sprudlende og vinterfrisk dame på Frokost-TV i dag! Dette taklet du virkelig finfint, Anne! :0)

  Ha en super mandag!

  Stor klem,
  Ann.

 4. Hei;)
  I dag har jeg gjort noe jeg aldri pleier. Jeg har sett tv på morgenkvisten;)
  Kjempekoselig innslag med deg: GRATULERER;)
  Her produserer vi islykter hele vinteren gjennom når kulden tillater det;) Noe vi har jort i mange år.
  Så gøy at flere får tra del i denne enkle formen for vinterdekor;) Hender vil lager på sommeren også, i fryseren. Vakker bordpynt;) til hageelskap;)
  Titt gjerne innom Rosehagen;)

  Klem fra Ann-Mari

 5. Hei!
  Nå har jeg sett frokost-tv for første gang på lange tider (har normalt radioen som bakgrunn for morgensyslene mine). Rakk heldigvis deg og de flotte islyktene du har laget før jeg måtte kjøre på jobb. Flott innslag! Nå har jeg kjøpt ballonger og hvite kubbelys så nå er jeg klar til produksjon så snart det blir kuldegrader igjen. Takk for en strålende ide!

 6. Hei 🙂
  Tusen takk for alle hyggelige kommentarer! Nå har jeg endelig fått lest gjennom i ro og mak, veldig koselig.

  Til dere som ønsket meg lykke til, takk! Flott å tenke på at dere støtter meg når jeg gjør slikt.

  Til dere som har sett det og sier dere likte innslagene, takk! Det setter jeg stor pris på å høre 🙂

 7. Hei 🙂
  Tusen takk for alle hyggelige kommentarer! Nå har jeg endelig fått lest gjennom i ro og mak, veldig koselig.

  Til dere som ønsket meg lykke til, takk! Flott å tenke på at dere støtter meg når jeg gjør slikt.

  Til dere som har sett det og sier dere likte innslagene, takk! Det setter jeg stor pris på å høre 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her