Nye året startet med et herlig solskinn, og avslørte noen uventede skjønnheter

rim-bladerdiamantdryss
Min mann vestlendingen har nok ledd litt av meg de senere dagene når jeg har vært frustrert over romjulsværet vårt. I mine øyne så er det ikke greit at det regner i romjula! Hvordan noen kan forvente at jeg skal holde på vinterfølelsen når all snøen forsvinner i hagen det begriper jeg ikke, og jeg er ikke videre fornøyd over en sånn lurevår midt på vinteren, den setter meg bare i vårlengt.

Men, som alt annet som ikke er helt som en skulle ønske, så bringer også en lurevår med seg gode opplevelser. Det nye året tok nemlig med seg sola på besøk, og sammen med litt nattefrost så tryllet de to diamanter på det som regnet har avdekket. Hurra!

rimfrost

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

17 KOMMENTARER

 1. Og som den vestlendingen eg også er så flire eg og litt av deg…på ein god måte altså !! Og så bra at du ser det som barfrosten har å by på. Her vest har me hatt fantastisk mykje snø i desember, fantastisk flott, lyst og fint og uvanleg. No er det bart, grått og mørkt, men i morgon skal eg ut å sjå etter julerosene mine… Variasjon er bra og det å glede seg over det ein kan !! Flotte bilder !! Og vårlengten kjenner jo eg og på….Gler meg masse !! Ha det godt. Gleder meg til å følgja hageprosjektet dykkar også dette året. Og sist men ikkje minst : Godt nytt år !!

 2. Sånn som du har det nå har me det kvar vinter, snø, regn, is, snøfokk, klinkis, slaps. Omatt og omatt og omattatt 😉 Vinteren 2009-2010 låg faktisk snøen frå 19 desember og tre mnd framover. Fantastisk vinter med masse sol 🙂 Skulle gjerne hatt det sånn kvar vinter!

 3. Sånn lurevår har vi hele vinterhalvåret og det er sant som du sier jden er ikke likenes. Med den følger nemlig tungt skydekke, regn og mørke. Sola viste seg her også i dag og jeg kjenner at min mentale sol også har snudd. Med nytt år følger optimisme, pågangsmot , virketrang og hageglede. Godt nytt år til deg og dine! Fine iskrystaller forresten!

 4. Nydelige bilder!
  Blir aldri lei av å se endringene i naturen og alle de fantastiske motivene den gir.

  Godt nytt moseår Anne =)
  Gleder meg til å følge med her inne.

  Klem

 5. Ja er det ikkje nydelig med slik rimfrost. Veldig vakkert å studere….til lenger frost til større blir krystallane. Eit fantastisk kunstverk.
  Veldig skiftandes været for tida. Her snøva det tett i går. I dag er det så mildt at det er våt surpe og veldig mørkt ute. Men med sol i sikte om 3-4 veker må humøret holdast på topp. Og ivertfall når eg klarte å slenge inn ei frøbestilling som eg absolutt ikkje skulle gjer 🙂
  Glede meg til den dumpa ned i postkassa. …..ååååå herlig mykje å glede seg til framover!

  Ha ein god kveld.
  Klem frå MarJE.

 6. Nydelige bilder og flotte fotomotiver!
  Når været er slik det er må man bare sørge for å finne de gleder som FINS!
  Her jeg bor er det vanlig med slikt vintervær og jeg liker det heller dårlig, det blir så mye lysere i en heller mørk tid når snøen ligger hvit og fin og dekker den mørke bakken.
  Jeg ønsker deg et godt nytt år Anne og håper du får mange, mange fine stunder i hagen!

 7. Heisann!

  Vi liker nå helst at årstidene kommer til den tiden vi er vant med, men når naturen gjør et sprell, for vi lete etter det vakre i det slik som du har gjort.
  Ønsker deg alt godt for 2013 ;:OD)

 8. Det er alltid deilig med litt sne, som lyser opp tilværelsen…Men når nyåret kommer, er det alltid koselig med små vårfornemmelser. Godt nytt år til deg!

 9. Hehe, godt dere kan flire litt av meg, og glede dere sammen med meg 😉
  I natt snødde det faktisk igjen, og det meste av pluss-gradene er avlyst, så kanskje jeg kan få håpe at vi heretter kan ha veloppdragen hvit vinter?

  thihi

  Gleder meg til våren da, men den er jo så langt frem at jeg helst vil ha god vinterglede først.

  Takk til dere som ønsket meg godt nytt år, det samme ønsker jeg dere!

 10. Hehe, godt dere kan flire litt av meg, og glede dere sammen med meg 😉
  I natt snødde det faktisk igjen, og det meste av pluss-gradene er avlyst, så kanskje jeg kan få håpe at vi heretter kan ha veloppdragen hvit vinter?

  thihi

  Gleder meg til våren da, men den er jo så langt frem at jeg helst vil ha god vinterglede først.

  Takk til dere som ønsket meg godt nytt år, det samme ønsker jeg dere!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her