Tre nye lykter til hagen!

stearinlykt

Jeg er tydeligvis en litt vrien kunde. Jeg er opptatt av at ting både skal se bra ut, og fungere godt. Storforlangen? Jeg synes jo ikke det, men produsenter av feks lyslykter ser seg nok ikke enig 😉 Ikke de som er innenfor mitt budsjett iallefall…

Men, så i romjula kom vi over disse lyktene. De er fine å se på i seg selv, fanger snø og rim på vakkert vis og beskytter lyset mot vann og vind. Tre stk sto igjen øverst på en salgshylle, og når jeg oppdaget at summen av tre lykter temmelig presist tilsvarte en sum penger vi hadde fått til jul så ble vi fort enig om at de ville være den perfekte julegave fra Hallsteins tante Laura og onkel Roy.

Jeg er overlykkelig over å kunne tenne lys i hagen også nå når det ikke er islyktvær, også setter jeg stor pris på den personlige koblingen, at de har med seg minner 🙂

rimfrost-lykt

hage-lykt
– Og ja, det snødde i natt!! Juhuu, vinter igjen 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

15 KOMMENTARER

  1. Godt nytt år! Lyktene er kjempefine, og gjør seg jo ekstra godt med snø på og rundt. Nydelige vinterstemningsbilder.

  2. Lyktene var flotte med snø/rim på og sikkert fine ellers også. Man skal være nøye på hva en anskaffer seg av ting syns nå jeg da. Tingene skal både vare en stund, være fine i formen og ha en funksjon. Det er ikke å være vanskelig kunde. Jeg bruker lang tid på å finne det jeg vil ha. Miljøet trenger også «kresne» kunder som ikke kjøper noe den ene dagen og kaster det noen uker etterpå. Kos deg med innkjøpet og lyktene!

  3. Ordentlig flotte lykter! Ja, men det er jo fint å väre litt «kresen». Da kjöper man sånt som man kan ha glede av lenge!
    Godt nytt år!!

  4. Kan jeg spørre hvor de er kjøpt, og hvor mye de kostet? De var kjempeflotte! Lys er koselig i hagen, og mine to har fått mye rust etter 10 år utendørs.

    Godt nyttår, Anne:)

  5. Så artig at dere også likte lyktene! Jeg er kjempefornøyd sjøl, og har brukt de mye disse dagene siden de ble kjøpt inn 😀 Må vel finne meg flere lys på salg nå trur jeg,,,,, hehe.

    Fortsatt god helg og godt nytt år til dere, og takk for ønsker for det nye året 🙂 Julen har vært riktig god, det håper jeg det nye året også blir!

    klem

  6. Så artig at dere også likte lyktene! Jeg er kjempefornøyd sjøl, og har brukt de mye disse dagene siden de ble kjøpt inn 😀 Må vel finne meg flere lys på salg nå trur jeg,,,,, hehe.

    Fortsatt god helg og godt nytt år til dere, og takk for ønsker for det nye året 🙂 Julen har vært riktig god, det håper jeg det nye året også blir!

    klem

    • Nei dessverre. Jeg kjøpte de på salg for 1.5 år siden på Hageland Nordstrand så de går jeg ut i fra at ikke fører den lengre, har ikke sett de der siden iallefall. Aner ikke hvilket merke det var heller.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her