Fuglenes valentin

Valentinsdag startet jo egentlig med at man sendte kort til hverandre. Forseggjorte kort med små kjærlighetshilsner. Jeg har laget noen alternative valentinkort til fuglene: meiseboller i hjerteform, og de ble riktig så godt mottatt 🙂

Her ser du herr flaggspett forsyner seg av et kjempehjerte som er laget i en stor pepperkakeform. Dersom du vil lage dine egne meiseboller så kan du lese om det her. Det er koselig og enkelt, og det er det beste fuglene veit i hele vide verden!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

 1. Sånne lagde jeg til jul, fuglene elsket de =) Veldig fint bilde av flaggspetten, har noen sånne flaggspetter her jeg og, men rekker ikke å få no bra bilde før de er vekk igjen =)

 2. Nydelig bilde! Nå er det ikke mye igjen av det store hjertet jeg hang ut for snart 3 uker siden. Jeg har også en flaggspett som koser seg…jeg har vel en 40 eller mer fugler som kommer innom hver dag..i år er det veldig mye spurv.

  Hvor langt ut på våren kan man servere fuglene meiseboller?

  Ha en fin Valentines dag! Klem fra Jorunn

 3. åå, takk for så koselige kommentarer! Kjempegøy at dere også gleder dere over flaggspetten og fuglemating. Det har vært altfor lite fugleblogging her i den siste måneden, jeg lover å ta meg sammen!

  Har vært et erend i byen i dag, så jeg ligger skikkelig etter med å lese, og svare, men har kost meg med å lese kommentarer underveis på mobilen 🙂

  Jorunn: Jeg mater hele året rundt, tilpasser hva jeg mater med etter været. På våren blir det fort for varmt i sola for meisebollene, da kan du bruke delfiafett, det holder seg stivt lengre, og når så det ikke er godt nok kan du gå over til å ha fettmiksen i en skål og sette på fuglebrettet. Fuglene setter stor pris på å ha tilgang til litt av den feite maten også i yngleperioden.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her