Gamle epler og glade troster

Jeg er veldig glad i gråtrosten og svarttrosten. Den første fordi den er et fantastisk hagepoliti og holder skjæra unna, den andre fordi den er vidunderlig vakker og byr på Norges vakreste sang.

Trostefuglene er veldig glade i frukt. Gråtrosten vil bare ha det på foringsplassen, svarttrosten spiser både solsikkefrø og meisebollemiks i tillegg. Epler er ikke den billigeste fuglematen, men i år var jeg så heldig at jeg fikk en stor kasse med lagringsepler av min mor. Akkurat disse eplene var ikke var så aktuelle som spiseepler, de var veldig små og med en udelikat skurv, men fordi mor veit at jeg forer fuglene på vinteren så plukket hun de pent ned og sendt inn til meg, og fuglene (og ekorna) har vært veldig fornøyde 🙂

Trosten har fått av denne kassen med filippa gjennom hele vinteren. Filippa er forresten en veldig god eplesort. I tillegg til å lagre bra så smaker den himmelsk, så jeg skjønner godt at det har vært rekordmange trost her i vinter.

Nå gleder jeg meg til sangen tar fatt!

fugl-epler
Små, gamle, rynkete og med litt hudsykdom. Men det spiller ingen trille. Trosten er like glad den 🙂
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Ikke rart dine svarttroster belønner deg med vakker sang, Anne. Det fortjener du med alle de gode eplene du gir dem. Elsker også svarttrostens sang. PLuss nattergalen. Mye godt i vente framover nå. Fin dag på sofaen Anne.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her