Iskunst skapt av sol, vind og ballonger:

Vi har hatt noen dager med mildvær og alle islyktne mine er nå smeltet :(
Men, det gjør jo ikke så mye. Jeg kan lage nye, og mens de smeltet så var de altså så vidunderlig vakre at jeg aldri har sett maken.

Jeg tok et tonn bilder, og tenkte dette var en yppelig anledning til å bruke den nye bilde-galleri-funksjonen. Du kan klikke på bildet (nedenfor, ikke det over) og du føres ett hopp frem, eller om du er på en telefon eller nettbrett så kan du dra fingrene over skjermen og det byttes. (Fungerer den ikke hos deg, si i fra!)

[new_royalslider id=»2″]
.
Har du sett noe så nydelig? Det er de tykkeste islyktene som ble finest, de som hadde litt luftbobler sperret inne.
Lyst til å lage egne islykter? Du finner forklaringer her.

Håper du har en god helg :) Og om du har brukt denne helgen eller tidligere til å lage islykter, eller du vil se andres, så anbefaler jeg at du titter innom leserenes galleri

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

13 KOMMENTARER

 1. Fantastisk vakre.
  Jeg har noen stående til innfrysing, men det spørs om de må oppi fryseboksen etterhvert.
  Har aldri vært så «hekta» på kuldegrader før ;-)
  Klem. Ingunn

 2. Kære Anne.

  Først tillykke med det lækre nye design af bloggen – vældig stiligt, men også netop erfaret, at vi har ca samme baggrund, så måske også derfor er jeg vældig begejstret:0)(skal lige have «læst op på dig, så snart jeg har tid, for nu er jeg lidt nysgerrig…).

  Og smukke billeder af islygter, der langsomt fortæres af vejret. Desværre gik det så stærkt sidste uge her i Danmark, at der efter 1 dags tøvejr kun var små, sølle rester omkring bloklys tilbage. Lidt sørgeligt, men også fint at skønheden er så kortvarig. Så ved man, at man skal nyde det, så længe det varer…

  Dejlig helg fra
  Katinka

 3. Så koselig at dere liker lyktene Linda, Katinka, Ingunn og Ester :)

  Og Katinka, heisann, en arkitektkollega, artig :) Jeg var bare snartur innom deg nå, men klikker mer rundt litt senere :) Hyggelig at du likte bloggdesignet.

 4. Ikke lei av islykter – er i gang med ny runde. Da de forrige smeltet var jeg like forelsket som du var: så utrolig vakkert! De som koker vannet for å få klare lykter går glipp av det…

 5. Islygterne er sandelig fine i forfald også. Som Katinka skriver, så kom tø-vejret meget stærkt hos os i sidste uge og mine 12 islygter smeltede på ingen tid. MEN jeg har gemt to fine islygter i fryseren, så de kan komme frem på en særlig dag, hvis ikke jeg når at lave nogle nye.

  Dit nye blog layout er meget fint, kan helt sikkert lide det.

  God søndag fra Ulla

 6. Tusen takk fordi du lager så mye øyegodt! Her ute ved kysten er det sparsomt med kuldegrader for tida. Men en eller annen gang skal det bli islykter her også!

 7. Ellen, så koselig at du hadde samme erfaring som meg :)

  Ugleloftet, takk!

  Fagertun, takk, koselig at du synes. De bildene som er tatt i mørket var mest flaks, jeg orket ikke prøve stille på kameraet, bare knipset i vei..

  Ulla Mullis, takk, koselig at du liker bloggdesignet. Og islykter i fryser er ikke dumt det nei :)

  Åse, så har du vel kasnkje snart snøklokker du da?

 8. Ellen, så koselig at du hadde samme erfaring som meg :)

  Ugleloftet, takk!

  Fagertun, takk, koselig at du synes. De bildene som er tatt i mørket var mest flaks, jeg orket ikke prøve stille på kameraet, bare knipset i vei..

  Ulla Mullis, takk, koselig at du liker bloggdesignet. Og islykter i fryser er ikke dumt det nei :)

  Åse, så har du vel kasnkje snart snøklokker du da?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her