Magnoliagrenene blomstrer!

For en uke siden kjøpte jeg noen magnoliagrener på blomsterbutikken, og snakk om hageglede på boks!
På en uke har jeg fått følge grenene fra de var helt bare, til i dag hvor den aller første blomsten åpnet seg opp 🙂

magnolia1

Jeg synes faktisk det er veldig spennende å følge med på blomsterknopper, gjette på hvor fort de vil åpnes, hvilken farge blomsten har, om den har duft, osv. Når det så plutselig skjer en forandring så kan jeg finne på å hyle til, hehe. Denne gleden synes jeg det er veldig kjekt å dele med andre, og denne uken fant jeg en super måte å gjøre det på, jeg brukte Instagram.

Jeg har hatt en Instagramkonto i en par måneder nå hvor jeg deler litt av hvert, ikke bare hage, (du finner Instagramprofilen min her). Instagram er langt mer umiddelbart enn bloggen med lavere terskel, så det passer godt å legge inn en blomst, uten at jeg har så mye mer å si om den en det og uten å vente på perfekt fotolys osv. Vel, nå denne uken så har jeg fulgt med på disse knoppene og tatt bilder underveis og delt, og det var rett og slett en genial måte for meg å dele den helt umiddelbare hagegleden. Følgerene ser ut til å sette pris på det også, så fremover våren blir det nok flere slike «se den springe ut» serier 🙂

magnolia3

Pst: Har du fått med deg at jeg har konkurranse på gang? X-faktor blomsterutgaven åpnet i går, og det har allerede kommet inn 27 rosa bidrag. Om du ikke allerede er med så har du et døgn på deg til å finne et bilde og delta før vi bytter til ny farge.

magnolia5

Dobbeltpst, du trenger jo ikke å kjøpe fancy grener, du kan også få like stor hageglede av å klippe inn grener fra hagen eller skogen og drive frem blader eller blomster.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

 1. Herlig! Jeg har stått på vippen til å kjøpe meg en grein flere ganger og nå kan jeg bare angre 🙂 Etter antall knopper å dømme så vil vi få århundrets magnoliablomstring her hos oss 🙂 Så vi får vente tålmodig litt til 🙂 God helg Anne!

 2. Så nydelige de er! Det er så koselig å ta inn kvister på denne tiden og få litt vår innendörs når vinteren fremdeles biter seg fast utenfor.
  Ha en fortsatt fin helg!

 3. Så herlig måte å ta inn våren på forskudd på! Jeg kunne også godt tenke meg å kjøpe magnoliagreiner for å prøve, så jeg må sjekke blomsterbutikken 🙂 Tror du forresten det går å stikke dem, og få røtter på noen av dem?
  Instagram har jeg ikke hivt meg med på ennå, men kanskje en dag! Blir dette automatisk publisert på Fb?

 4. Anette, gjør det, jeg gleder meg til å se hvilken grener din hage byr på!

  Krepsemor, det tviler jeg sterkt på at blir noe skikk på du, da bør du iallefall stikke noen sorter du veit er herdige, det svinger jo mye på magnolia.
  Instagram publiserer ikke atomatisk til FB. Du kan sette opp så den gjør det automatisk om du vil, jeg har droppet det.

  Mandelhjerte god søndag til deg også!

  Villrose, ja, så mye glede har jeg ikke fått av snitt på lenge! Vel verdt pengene 🙂
  Nora, det er jo noe eget med det da, blomster på bar gren er jo magisk i seg selv, når snøen ligger tett ute så blir det jo enda bedre 😀

  Nana, så gøy da, at du har så du kan klippe inn magnolia fra hagen! Blir fint å se 🙂

  Rantenhagen, da glerde jeg meg til vårens magnoliabloggpost fra deg!

 5. Anette, gjør det, jeg gleder meg til å se hvilken grener din hage byr på!

  Krepsemor, det tviler jeg sterkt på at blir noe skikk på du, da bør du iallefall stikke noen sorter du veit er herdige, det svinger jo mye på magnolia.
  Instagram publiserer ikke atomatisk til FB. Du kan sette opp så den gjør det automatisk om du vil, jeg har droppet det.

  Mandelhjerte god søndag til deg også!

  Villrose, ja, så mye glede har jeg ikke fått av snitt på lenge! Vel verdt pengene 🙂
  Nora, det er jo noe eget med det da, blomster på bar gren er jo magisk i seg selv, når snøen ligger tett ute så blir det jo enda bedre 😀

  Nana, så gøy da, at du har så du kan klippe inn magnolia fra hagen! Blir fint å se 🙂

  Rantenhagen, da glerde jeg meg til vårens magnoliabloggpost fra deg!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her