Oooo! Klapper på knopper og venter spent :)

Noe av det som gir meg stor hageglede nå i februar og mars er å ta inn grener fra hagen og drive frem blomster eller blader. Det koster absolutt ingen ting, det er spennende å følge med på ettersom det folder seg ut, og det gir en herlig vårstemning på stua. For de som ikke har grener å ta av, eller ønsker seg noe annet en hagen byr på har blomsterbutikkene et rikt utvalg. Kirsebær, gyvel og mimosa er vel nokså vanlig, og de senere årene har jeg også sett magnolia, og en slik bunt fikk være med meg hjem nå i helgen.

Foreløpig er det bare brune grener. Men grenene er jo veldig dekorative i seg selv, og så går jeg da daglig og ser på knoppene, snakker litt med de, og puser på de, for magnolia har altså noen vidunderlig hårete skjell rundt knoppene sine. Og så, plutselig en dag så kommer skjellet til å sprekke, – jeg venter spent 🙂

Oppdatert: Har du lyst til å følge magnoliaknoppene på sin vei mot blomst? Jeg legger ut daglige bilder på Instagram

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

 1. Gratulerer med nytt utseende på bloggen, den har blitt kjempefin og oversiktlig! :-)Flott tips å ta inn grener, til helgen er det jo fastelavn også så da kan vi pynte med fargerike fjær om ikke knoppene rekker å springe ut.

 2. Gratulerer med ny flott blogg Anne! Kjempefin!!
  Hvert år tenker jeg på å ta inn noen grener, men det blir med tanken .. prøver igjen
  Herlig vårlig bilde! Blir jo veldig inspirert av deg da .. 🙂
  Ha en god kveld!
  Klem Lisa

 3. Takk for påminningen, skal jammen base meg vei i snøen på kvistjakt i dag. Kvister har noe enkelt og litt vinterlig over seg helt til knoppene brister 🙂 Gratulerer med sneisen og flott ny blogg også. Vit at jeg setter stor pris på deg og bloggen.
  Fin torsdag til deg, klem.

 4. Randi, så koselig at du liker bloggutseendet 🙂 Og javisst, er det fastelaven altså? Genial kombo 😀

  Lisa, takk, og god kveld til deg også!

  Mette, jupp!

  Tua, så hyggelig å høre at du setter pris på bloggen og meg. God dag til deg også 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her