Valentinesdag i morgen: Ishjerter!

Kjapp bloggpost dette, hadde egentlig tenkt å gjøre mer ut av valentin og hjerter, men det er visst grenser for hva jeg når over gitt 😉
Jeg feirer ikke valentinsdag, men et hjerte i hagen er jo koselig nesten uansett det. Akkurat dette er laget i en hjerteformet kakeform, med en blomst og rød konditorfarge.

Har du en hjerteform så kan du lage små eller store hjerter og pynte opp med ute 🙂 Legge de i snøen, eller lage hull i de og henge opp i et tre eller på døren. (Ikke bruk konditorfarge om du de plasseres steder hvor fargen kan farge av på klær eller eksteriør, fargen slipper fort i solen).

Har du en hjerteballong, eller en ganske stor (høy) hjerteform så kan du jammen lage hjerteformede islykter også. La deg inspirere av bloggeren Liljer og konvaller

Pst: Islykter, isvaser og isfigurer er kjempefine å ha med på kirkegården!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. […] Pst: Har du sett at jeg har løpende konkurranse nå? X-faktor blomsterutgaven samler blomster innen bestemte farger, nå er vi på rød og orange, bli med, eller bare la deg inspirere! Og, i morgen er det valentinesdag, om du skynter deg litt så rekker du å lage et rødt hjerte i is for hagen! […]

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her