4. april skal jeg på God Morgen Norge :)

Jupp, torsdagen etter påske så skal jeg atter få være med på God Morgen Norge, og denne gangen fra TV2 studioet. Er det fint vær så filmer vi på taket, er det dårlig så er vi i studio. Og tema? Jo, det er fuglekasser!

Jeg skal demonstrere hvordan bygge fuglekasser, og for de som ikke vil lage sine egne så viser jeg frem et knippe av de flotteste som er å få kjøpt. Det blir litt for alle med andre ord 🙂

Akkurat nå driver jeg å jobber på designet på kassene, for ja, jeg har naturligvis laget mitt eget lille fuglehus. Et design det burde være relativt enkelt å følge, med god fungsjonalitet for fuglene og som byr på litt ekstra av utseende. Så nå tenker og regner og tegner jeg, og lager demomodeller. Når jeg er fornøyd så får dere komplette byggetegninger, med bilder eller video som forklarer hvordan sette den sammen slik at alle som vil kan bygge seg en Moseplassen-fuglekasse.

Om du har lyst til å se glimt fra fuglekassepønsking og produksjon så kan du titte innom meg på Instagram. Jeg bruker ofte instagram sånn underveis, hyggelig om du vil følge med 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Oj oj…så bra…dette er min bursdag. Må mld til alle at jeg ønsker meg fuglekasser.
    Lykke til med God Morgen Norge…jeg skal se på 🙂
    elin

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her