Begynner påskeliljene dine å bli slitne? Gi de nytt liv!

Jupp, også påskeliljer er fine i is, sånn om du skulle lure 😉

Sett en bøtte oppi en annen (se her), eller bruk en islyktform (se her), og har du ikke minusgrader ute så kan du bruke fryseren, da blir vanligvis ikke isen like klar, men pøttsan.  Så kan du ha de på bordet på påskeaften, eller i hagen. Og du, jeg hadde egentlig tenkt å lage påskeeggformede islykter med ballonger. Kom ikke så langt gitt, men jeg synes det er en sabla god ide, ballongene har jo gjerne litt eggeform. (Se forklaring på ballongislykt her).


[new_royalslider id=»10″]

Påskeliljene fikk følge med hvit svibel. Andre sesongaktuelle blomster er perleblomster, tulipaner, pinselilje, ranunkel (men den er så fylt at den ser mest ut som en ball), og så er jeg ganske sikker på at både snøklokker og krokus ville blitt fint. Primula og stemor blir ikke fint, så det trenger dere ikke prøve 😉

Håper alle har en deilig påske! Her snekres fuglekasser og stelles krydderurter, begge deler kommer det snart bloggposter om 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her