Fylte påskeliljer. Wow!

Jeg pynter ikke til påske, egentlig, men gule blomster må jeg jo ha 🙂 En gjeng glade primula står på spisebordet. Og på stuebordet, midt i utsikten, står disse herlige påskeliljene. De var helt vanlige påskeliljer kjøpt i knopp, dere veit slike billigbuketter en får over alt nå. Gleden var derfor stor når de sprang ut, for i stedet for enkle påskeliljer så har jeg fått nydelige fylte blomster med skjønne grønne striper og hvite tupper 😀

Håper alle har en fin påske, med eller uten gule påskeblomster!
Og, tusen takk til alle som har lagt igjen kommentarer her eller på Facebook på mandagens bloggpost om rullestolene. Det var litt overveldende, og det varmer virkelig at dere bryr dere!
*Klem*

paaskeliljer-fylt

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. Ah, for en herlig overraskelse med så vakre påskeliljer. Min bukett var helt vanlig da den åpnet seg. Men nydelig er den uansett:) Og så har jeg ranukler, hvite,vårlige.

    Gode påske til deg:)

    • Nå fikk jeg overraskende lyst på hvite ranunkler altså! Ikke sånn veldig fan av ranunkler, får de ikke til, men fine er de, så jeg fristes stadig…

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her