Ny nettbutikk med planter og hageutstyr!

Har du noen sinne vært frustrert over utvalget på ditt lokale hagesenter? Løsningen kan være nærmere enn du tror, faktisk et lite tastetrykk bare 🙂

Det finnes et knippe nettbutikker som selger hageplanter og utstyr for hage, jeg har satt opp en liste du finner her. Noen av disse leverer litt av alt mulig, andre er rene nisjebutikker. I går kom det et nytt tilskudd til de som jakter på spennende stauder mm: Garden living!

Garden living drives av Tommy Tønsberg og Kenneth Ingebretsen. De har nylig sluttet i sine trygge jobber som henholdsvis redaktør for Norsk hagetidende og gartner hos Plantasjen for å følge drømmen, og jeg ønsker de lykke til!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

 1. Godt å få nokre tips til kvar ein kan handle, men det er noko med å handle blomar ein kan sjå og ta på… Det er vel som å handle stoff til å sy, eg vil helst ta på, om eg ikkje veit nett kva det er eg kjøper 🙂 Men kanskje tida er inne for å prøve?

  • Det er jo litt skummelt å kjøpe planter usett, både om man kjøper sorter man ikke har sett før, og å kjøpe planter uten å inspisere selve planten. Det første synes jeg er en god spenning, det andre er jeg ikke så glad i å ta sjangser på og handler derfor alltid fra butikker jeg har fått anbefalt fra andre hagevenner. Det er ikke alle butikkene som er like opptatt av service dessverre, men akkurat disse gutta i Garden living tror jeg nok vil gjøre sitt ytterste for at vi kunder skal få friske gode planter hjem i postkassene våre 🙂

 2. Hei. Lurer på om du vet hvor jeg kan få kjøpt «bøyle» til å legge duk over? Dvs slike halvrunde som tydeligvis kan ses alle steder men som ingen kan fortelle hvor de har kjøpt de?
  Har prøvd å bøye greiner men de bare knekker.

  • Garden living har faktisk noe ala det du spør etter. Gardenliving.no

   Ellers så kan du gå på byggvarehuset og kjøpe noe som lar seg bøye, om du er litt handy.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her