Spretten søndag: Aaaarg, hvorfor har jeg ikke lengre armer!

Ekornet synes nok at jeg burde henge den meisebolla litt nærmere grena 😉

Meiseboller lager jeg sjøl og serverer nesten hele året rundt. Nå på våren så går jeg over til å bruke mer Delfia i de enn Flott ettersom delfiafettet har høyere smeltetemperatur. Når sola blir for varm for de også så går jeg over til å ha miksen i en skål. Det er på vinteren dyrene virkelig trenger fettet, men de setter pris på det også på våren så jeg pleier å tilby en skål til litt ut i mai.  Vil du også lage meiseboller så finner du oppskrifter og veiledning her.

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

 1. Hvilke herlige ekornbilder! Så heldig du er som har slike «kosedyr» i hagen. Her koser vi oss med småfuglene for tiden som spiser og spiser og synger og synger og innimellom inspiserer til boligene vi har hengt opp 🙂 ha en fin uke! Nina

 2. Nydelig bilde du har tatt.
  Flott og dekorativ lykt også – mye flott man kan bruke naturen til.
  Ønsker deg en kreativ og fin uke

 3. Det er så koselig med gjester i hagen! Jeg er så heldig å ha daglig besøk av rådyr,ekorn og fugler-selv om kattungen som flyttet inn i sommer gjør fuglene og ekorna litt mer skeptiske enn tidligere..;) Jeg erfarte i fjor til min store overraskelse at fettboller og skåler var super populær mat frem til sommerferien! Helt frem til fugleungene var flyvedyktige var fettbollene det mest populære på foringen!

 4. Hi 🙂
  Så hyggelige kommentarer da, takker og neier fra både meg og ekorna 🙂

  Javvist er jeg heldig, jeg takker ekornet pent hver eneste gang det er innom jeg, godsnakker med det og bestikker etter beste evne 😀 Og så er det veldig koselig da å dele disse små hverdagsgledene videre med dere.

 5. Hi 🙂
  Så hyggelige kommentarer da, takker og neier fra både meg og ekorna 🙂

  Javvist er jeg heldig, jeg takker ekornet pent hver eneste gang det er innom jeg, godsnakker med det og bestikker etter beste evne 😀 Og så er det veldig koselig da å dele disse små hverdagsgledene videre med dere.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips