Vakke helt sånn det skulle se ut nå….

Joda, snø er fint og frost er gøy.
Islykter lages av meg, og artige spor i snøen lages av fuglene men…..

Ærlig talt. Det er da VÅR NÅ! Nok tull, slutt med snøen og skru på sola!! La de søte små krokusene få slippe til, la småfuglen få variere kostholdet, la de nusselige nyfødte ekornbabyene få slippe å fryse, og ikke minst, la mannen få komme til og skru plattingen før han reiser på tre ukers ferie til Mexico… Terrassebordene ble tross alt lagt utover i august, det hadde vært fint å få skrudd bordene fast snart lissom…

*frmp*

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

13 KOMMENTARER

 1. Vi er nok mange som synes vinteren har vart lenge nok nå, vi er klar for sol og vår.

  Ha en fortsatt fin dag!

 2. Det er vel ikke fugler som har laget disse sporene ..? Har du prøvd å rake bort snøen! 🙂 Du må nok smøre deg ..
  det pleier jo ikke å være særlig bart før etter påske da .. om ikke jeg husker helt feil. 😀
  Ha en fortsatt god dag! 🙂
  Klem Lisa

  PS: Gleder meg til å se hvordan det har blitt hos deg, når snøen smelter! 🙂

  • jovisst er det fugl, det er svarttrostspor, men om det er landing eller take-off veit jeg ikke.

   Og hehe, plattingen fremfor stuedørene er måkt, flere ganger. Den umåkte delen derimot er det ikke håp for, der er det knallhard pakket skaresnø, den må nesten sola få ta seg av.

   Når det gjelder om det er bart eller ei til påske, her hos meg så pleier det å være betydelig mindre snø nå. I fjor var det rekordtidlig bart, da blomstret blåveisen nå og magnoliaen om litt, men også tidligre år ville det ha vært mer vår enn det er i dag. Vi har tross alt ti minusgrader av og til nå, og det snør….

   og ja.. jeg gleder meg også til å se hvordan det blir når snøen smelter, MYE!

 3. Det er vel ikke fugler som har laget disse sporene ..? Har du prøvd å rake bort snøen! 🙂 Du må nok smøre deg ..
  det pleier jo ikke å være særlig bart før etter påske da .. om ikke jeg husker helt feil. 😀
  Ha en fortsatt god dag! 🙂
  Klem Lisa

  PS: Gleder meg til å se hvordan det har blitt hos deg, når snøen smelter! 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her