Sett ut vann til fuglene og ekorna!

Dersom frosten har sluppet taket hos deg så er det på tide å sette ut litt vann. Jeg aner ikke hvor mitt vanlige fuglebad er, så jeg tok rett og slett en stålbakk, den tåler litt frost og rommer nok til at jeg slipper å fylle på hele tiden. Jeg kunne godt hatt mer vann i den, men gadd ikke drass ut mer gitt 😉 Det ligger noen stener oppi, dette er meget lurt slik at de minste fuglene kan stå helt i vannkanten og drikke eller bade.

Ekornet er meget glad for vannet og tar seg gjerne en slurk når de er innom foringsplassen. For JA, jeg forer naturligvis fortsatt, og det synes jeg du også burde! Ingen grunn til å stoppe nå. Både trekkfugler og fuglene som har startet å hekke trenger litt ekstra hjelp for å finne mat på en rask og energieffektiv måte.

ekkorn-drikker-vann2

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  • oida….
   Jeg var plaget et år av at grevlingen åt opp misebollemassen jeg la ut i skål. En natt tok den like greit med seg hele skåla, og det var en relativit stor og tung ting…

 1. Det med vann var eg faktisk ikke klar over! Her er det både ekorn og MASSE fugler så eg må ta å fikse noe 😉
  Det er masse reir i kledninger rundt om her så eg har veldig lyst å prøve meg på fuglehus også! Mulig det er litt sent for i år, men kan lage et til neste år i tilfellet-de er jo så dekorative!

  Mase flott inspirasjon å hente hos deg og nydelige bilder 😉

  KOS deg og ha en fin kwell og ei flott uke!

  Klem Vibbedille ;))

 2. Her har isen gått på elva, så fugler og dyr kan drikke alt de måtte ønske. Jeg satte ut fuglebad i fjor, men det ble ikke brukt. De får nok dekket behovet. For noen nydelige bilder av ekornet! 🙂

  • Ja om de har tilgang på rennende vann så frister nok det mer vil jeg tro. Det er også veldig varierende hvor populært vann er her hos meg, i perioder står det ubrukt, andre ganger er det kø for å bruke det.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips