Ekornungen tok seg en tur inn :)

I dag kom tre små nysgjerrige rakkere innom, en av de tok like greit en tur inn! Soverommet ble grundig utforsket, noe jeg håper ikke resulterer i ny runde med fuglelopper, tviler nemlig på at de klør noe mindre med ekornungelopper enn fugle-fuglelopper 😉

Det kan godt hende at dagens små gjester er de som egentlig bodde her i hagen før ekornmora flyttet de. Har du ikke sett den bildeserien så anbefales den helhjertet!

ekornbarn1

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

13 KOMMENTARER

 1. Frontline finnes som spray, kjøpes på apotek. Kjekk å ha der ekorn og andre ville dyr har vært på besøk. Sengeteppe, dyretrekk etc kan vaskes på 90 C eller puttes i fryser i 2 intervaller med opptining i mellom. Søte ekorn :)Liker bildene dine

 2. Så koseligt <3 Heldige du som har ekornunger, må være en flott opplevelse! Synes det er fasinerende dyr, som er gøye å følge med på.

 3. Så artig! Her får vi håpe at de holder seg unna siden det sitter 2 katter på lur. Men jeg husker fra jeg var barn at et kull med ekornunger laget kaos på busstoppet forde de ble med inn på morgenbussen 🙂 Jeg er forresten full i fugleloppebitt. Det er et sikkert vårtegn… Ha en flott 17 mai og en strålende langhelg 🙂

  • Ååå, så herlig da! Nysgjerrige små rakkere!
   Og fugleloppebitt ja, det var lenge siden sist jeg fikk noen av de, men i år ble vi alvårlig angrepet både mannen og jeg. Heldigvis er det over nå

 4. er det noen som vet hvor gamle ekornungene er når de må klare seg selv, blir forlatt av mor.

  • Hei Ragnhild, jeg siterer fra noe jeg har skrevet før:
   «Ekornungene er helt hjelpesløse til å begynne med, de fødes nakne og får pels etter 10 dager, og åpner ikke øynene før etter fire uker. Etter fem uker er de så vidt mobile, og etter 8-10 uker er de selvforsørgende. Ekornbarna får melk frem til ca 8. uke, men fra og med femte uke er det gradvis avvenning.»

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her