Så er vi endelig igang med plattingen igjen!

I fjor høst startet vi opp med det som skal bli gulvet i storstua, et 80m2 stort tredekke! Vi kom så langt som til å få bygget underlaget og lagt ut terrassebordene for 60 av kvadratmeterene, men så begynte det å regne, og etter det har det aldri vært både opphold og kapasitet på mannen samtidig. Men, denne helgen kom vi endelig igang igjen og mannen har nå fått satt de første skruene : D

Hurra!

terrassegulv-skrus2

Terrassen vår er bygget med helt vanlig trykkimpregnert virke, men i litt uvanlig dimensjon. Av rent utsendemessige grunner ønsket vi ekstra brede bord, og fordi vi ønsket overheng på overgangen mot bed så trengtes det også litt ekstra tykkelse. Valget falt derfor på bord som er 198 mm bredde og 36 mm tykke, og de er levert av trelastfirmaet Bergene Holm, (sponsor). Egentlig er dette produsert som konstruksjonsvirke, ikke terrassebord, men det har ingen praktisk betydning.

Nå som det meste av det «usynlige» makket er gjort og de første skruene er satt så tenker jeg det ikke tar altfor lang tid før dere får se en endelig terrasse. Men sånn olja-lyn-fort skjer det ikke, for vi holder på i kjøkkenhagen også…. 😀

Og, når kjøkkenhagen og disse 60m2 av terrassen er ferdig, så skal det nye gjerdet opp, det skal bli så bra!

terrassegulv-monteres

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

  1. Å så pent det blir! Nydelig utforming mot bed. Vi skal i gang med terrassen i disse dager – i morgen skal vi bestille terrassebord. Det er så morsomt når ting blir til.

  2. Dette kommer til å bli veldig flott! Gleder meg til å se resultatet. Vi lagde 60 kvm terrasse i samme høyde som stuegulvet i fjor, og bruker det som en forlengelse av stuen nå på sommeren. Blir brukt så veldig mye mer enn den ujevne steinbelegningen som var der før.

    • Vårt gulv går også i ett med innegulvet, det er ganske smart om terrenget tillater det 🙂 Og skikkelig flatt underlag for møbler er jo gull da!

  3. Terrassen deres blir så fin, og de brede bordene er flotte. Er det ikke deilig å komme igang igjen? Det er noe av det jeg liker aller best med våren/forsommeren. Rett og slett å komme igang!

  4. Apropos kjøkkenhage. Jeg holder også på å anlegge en kjøkkenhage og i den forbindelse lurte jeg på om du har tips til kjøkkenhageblogger, norske eller utenlandske. Er ivrig på å få ny inspirasjon og den eneste jeg vet om, utenom din, er tendcollective.blogspot.com og jeg vil gjerne ha flere å følge

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her