Spretten søndag: Ekornungenes nysgjerrighet går av og til ut over søsknene….

For nesten to uker siden dukket det opp små ekornunger her i hagen (og inne i huset!), og siden dess har jeg sett de nesten daglig 🙂 Ekornunger er noen ekstremt nysgerrige små skapninger, og sjarmerende klønete. Alt må læres, inkludert hvordan spise av en fuglemater. Akkurat det er nemlig veldig vanskelig, og blir ikke akkurat lettere av at broren kommer og lurer på hva som skjer…. 😉

ekornbarn-fuglemater2

ekornbarn-fuglemater3

ekornbarn-fuglemater4

Ooops!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Herlig med ekornunger. Vi har et ekorn i et av de nærmeste trærne, men ser det bare fra tid til annen – så kanskje han egentlig bor et annet sted?
    Hva slags objektiv bruker du?

    Ha en fin hage/bloggedag.

    • Hei Anne, det er en 72-300 mm telelinse fra Olympus, er veldig fornøyd med den. Ikke noen fancy linse egentlig, men den er ikke så værst lyssensitiv og veier ikke så mye.

      Ekorna kan bevege seg endel, de jakter gjerne over litt større områder, men om du henger mat han kan få tak i på et sted han føler seg trygg så kanskje du kan få lokket han til deg oftere 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her