Hurra! Se så flotte hagemøbler vi skal ha!

Reklame

Det har vært en lang prosess. Men endelig har vi bestemt oss for hagemøbler, og det ble Frame fra Sundays 🙂
Hvorfor? Jo, tre grunner:
1. Svinaktig fine møbler som er både vakre og gode.
2. Vedlikeholdsfrie og praktiske. Dette er møbler som tåler vær, du slipper å hale sofaputer inn uansett hvor mye det regner og rammene kan stå ute året rundt.
3. Norsk design og norsk produksjon, laget av utrolig hyggelige folk som brenner for å lage gode utemøbler.

Vi har bestilt en sittegruppe, med sofa, to stoler og bord. Møblene består av rammer laget av aluminium som er sveiset med de flotteste sveiser du kan tenke deg og pulverlakkert. Rammene kan fås i fem standardfarger, med mulighet for å velge også andre farger, og flere ulike farger av stoff på putene. Putene er det aller beste med hele møblet, for de kan stå ute, selv når det regner! Produsenten av møblene har lang bakgrunn som produsent av puter for båt, så de virkelig kan dette med å lage puter som tåler vær 🙂

Jeg skal skrive mer om sofagruppen når jeg får den, og etterhvert om alle de andre flotte møblene til Sundays. Bla har de noen superfine spisestuestoler i samme serie, med bord og benk. Og noen kule puffer, og div annet.

Møblene kommer i løpet av en uke eller to og jeg gleder meg helst sinnsvakt til å invitere gjester, til å nyte de selv, og til å fotografere og vise dere vidunderene 🙂 Et stort og viktig skritt i prosjekt drømmehage dette!

Bildet øverst er tatt på Verket Interiør, som er en av flere ulike steder i/nær Oslo som har møblene utstilt. Forhandlerliste finner du på nettsiden

Sundays Design er sponsor på Moseplassen.
frame-stoler

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

  • Jeg har det godt. Det er litt vel mye å holde på med her for tiden, men jeg rekker ikke mer enn jeg rekker, i likhet med alle andre 😉

 1. Så fine!
  Gleder meg til å høre erfaringene.
  Jeg falt pladask for puffene, ønsker sånne til terrassen.
  Må bare få manne
  n til å bygge den først, ha ha!

  Kos deg!

 2. Hei Anne. Jeg følger deg på Facebook, veldig kjekt. I fjor skrev du om at du hadde bestilt Sunday utemøbler. Nå lurer jeg på hvordan du liker møblene dine? Har du lagt ut bilder av de, vi lurer også på å kjøpe Sunday utemøbler i år. Kunne vært kjekt å høre dine erfaringer.

  • Hei 🙂
   Vi ble ikke helt ferdig med terrassen hvor møblene skal stå før sent på sesongen. Men, nå er møblene på vei, og i mai kommer det erfaringsrapporter på løpende bånd!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips