Spretten søndag: Søt!

Dette er en liten ekornunge, bildet er tatt for tre uker siden når han var på sitt aller-aller søteste 🙂

Håper du har en herlig helg! Vi har det iallefall riktig godt her på Moseplassen. Blant annet har vi plantet litt i kjøkkenhagen. Den ligger nær foringsplassen, og det har vært et renn av ulike ekorn innom hele dagen, på det meste fire på en gang 🙂 Heldige oss!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Veldig søt unge!
    Eg fekk augene opp for ekornungar etter å ha sett på dine bilete og lest om forventningar om kanskje å få i vår. Og no er eg sikker på at dei (litt mindre) ekorna som dukkar opp, som oppfører seg meir vimsete og utforskande enn dei større ekorna som var her i haust, verkeleg er ekornungar. Koseleg! Og eit lettvint alternativ til å ha kanin eller eitkvart, å ha husdyra utanfor i skogkanten… Vi må berre sørge for at dei trivst og blir buande. Kanskje vi skal snekre ekornkasse til våre igjen.

  2. Utrolig nydelig! Det er noe helt eget med dyreunger, og jeg håper jeg får æren av å se ekornunger en gang jeg også. For tiden koser jeg meg stort med å følge et par grevlingunger. De er ganske så nusselige de også 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her