God helg!

Her er det skikkelig guffent vær i dag, og da synes jeg det passet godt med en flammende bukett for å kick-starte det jeg håper blir en smashing helg både for deg og meg 🙂

God helg!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Har prøv å skrive kommentarer hos deg flere ganger uten hell ..
    prøver igjen ..
    Knallfin bukett og god helg til deg også! 🙂
    Klem Lisa

    • Hei Lisa! Av en eller annen grun så tror Spamfilteret mitt du er skummel! Den tar derfor alle dine kommentarer og slenger i spamfolderen, som for tiden får så mye spam at jeg skjelden orker å sjekke alle kommentarene der før de slettes. Det er nemlig veldig skjeldent den tar feil.
      Nå sa du i tillegg i fra pr epost, og da gikk jeg rett inn og merket den som «snill». Spamfilteret vil forhåpentligvis heretter oppføre seg, gjør den ikke det så trengs det vel at jeg sier i fra en par ganger til spamfilteret, send i såfall en epost i tillegg til kommentaren så får jeg gå inn og merke den.

      Beklager brydderi! Og tusen hjertlig takk for kommentarene!!!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her