Næmmen, se hun er jo høygravid! Nå!

Hun må da være høygravid? Se på den magen!
Jeg synes det er veldig sent å komme med et kull nå, men det ser jo virkelig sånn ut. Magen er absolutt rund, og det er tydelige små patter.

Gøy!

gravid-ekorn-hviler

For dere som husker ekornmoren med de troligens betente brystvortene for en par uker siden og lurer på hvordan det gikk: Dessverre så jeg henne ikke igjen etter at jeg hadde publisert bloggposten. Det har i det hele tatt vært lite ekornbesøk her de siste ukene, de foretrekker vel å gå på morellslang vil jeg tru ;)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

 1. Håper det går fint med ekornmor og barna hennes, selv om vi snart skriver midten av august.

  To spørsmål:
  1) Jeg har et liljebilde på bloggen min i dag, som jeg lurer på om du kjenner navnet til.
  2) Jeg har 4 sommerfuglbusker i hagen. Har masse glede av disse. Men ikke helt fornøyd med hva jeg planter rundt dem. Har du noen tips?

  Ny god uke ønskes deg.

 2. Håper det går fint med ekornmor og barna hennes, selv om vi snart skriver midten av august.

  To spørsmål:
  1) Jeg har et liljebilde på bloggen min i dag, som jeg lurer på om du kjenner navnet til.
  2) Jeg har 4 sommerfuglbusker i hagen. Har masse glede av disse. Men ikke helt fornøyd med hva jeg planter rundt dem. Har du noen tips?

  Ny god uke ønskes deg.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her