Flott georginebukett, uten å ribbe hagen..!

Nå bugner hagen med georginer, og jeg lager minst en bukett i uken. Jeg elsker å lage buketter og føler meg meget heldig som har muligheten til å vandre rundt i egen hage og drømme opp nye varianter 🙂

Når jeg tar inn til bukett så sørger jeg for å ikke klippe med knopper, knopper skal være ute så de kan bli til blomster. Dermed blir det ofte litt korte stilker på blomstene, noe som påvirker vasevalget. Min favorittvase for georginer er Finn Schjøll-vasene som begge har store krager i glass som blomsterhodene kan lene seg mot. Finn har designet to ulike,  denne fra Hadeland glassverk og en med rund base fra Magnor glassverk.

Det magiske med disse vasene er at buketten virker riktig så stor, uten at man egentlig har forsynt seg så grovt i bedet. Så kan man jo i tillegg finne noen artige blader å stikke inn i buketten som et krydder eller fyll, ser du hvilken blader jeg har brukt denne gangen?

Og du, ha en riktig god helg, håper din er like blomstrende som min!

georginebukett1

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her