Forykende farger i blomsterbuketten!

Jeg oppmuntret i forrige uke alle til å være med og dele ringblomstbilder, (se oppfordringen og bidragene her). Det er mest på Instagram det har kommet inn bidrag, og jeg ble forleden superinspirert av en av bukettene som ble delt og endte med å lage denne buketten
For klart ringblomsten er flott også i bukett!

Den står sammen med blomkarse og georginer. Og bladene er fra geranium, og heuchera.

Og du, ha en flott lørdagskveld da!! Sjøl er jeg på vei ut døra nå for å besøke mine foreldre 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her