Når knoppen nesten er kulere enn blomsten!

Har du tatt deg tid til å se på knopper? Gjør det, for de kan være riktig så artige 🙂

Bildene viser knopp og blomst til solsikken ‘Key Lime Pie’. Den får mange relativt små blomster på stive stilker. Blomstene har en flott lime-grønn farge og er superlekre sammen med de fleste av hagens farger. Den er ettårig, og til neste år skal den få stå i bedet «utsikten» som en viktig kontrast til alt det lilla og rosa. Og som en bonus har den altså knopper med herlige lange værhår som fanger lyset på flott vis 🙂

solsikke-knopp-2

solsikke-knopp-4

Fin, eller hva? 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Kjempestilig – særlig der den «ser rett på deg» i bilde nr 2! Ganske intens, skvatt nesten litt da jeg scrollet nedover…!!

    Og sikkert nydelig farge til alt rosa og lilla, frisker opp litt! Den fikk jeg også lyst til å prøve!

  2. Det er virkelig kjempefine knopper på solsikkene synes jeg. De har fascinert meg til å ta bilder også, men jeg har aldri tenkt på dem som pyntet med værhår! Så herlig beskrivelse 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her