Spretten søndag: Sesongens siste ekornungekull på plass i hagen :)

Det har virkelig krydd av ekornunger i hagen i år! To mødre har produsert minst tre kull hver seg, ett av de bodde sågar i hagen en stund. Det er jo alltid gøy med ekornbesøk, og de små ungene er ekstra søte, og ekstra nysgjerrige. Herlige små klønete pelsdotter som iler rundt i hagen på ekspedisjon, noen ganger kommer de sågar inn i huset. (Se denne videoen for celebert stuebesøk).

For snart to uker siden dukket den første ungen fra runde tre opp. Jeg har siden det sett minst fire ulike unger. Om de alle er fra samme kull eller to ulike veit jeg ikke, men begge mødrene ser nå ut til å være ganske ferdig med diingen så jeg synes det er sannsynlig de er fra to ulike kull. Så blir det spennende å se hvor mange av ekorna som velger å bosette seg i nabolaget, men at det kommer til å være ekorn her fast også fremover, ja det er jeg ganske så sikker på 🙂 

ekornbarn-oktober2 ekornbarn-oktober1
Ikke like enkelt å få fatt i maten alltid… Ekornungen brukte noen forsøkt på å forstå matkassa, men koden er knekt nå 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Så gossine! De er jo bare helt skjønne! 🙂
    Jeg tror aldri jeg har sett ekornunger, jeg… Du er heldig som har dem så tett innpå.
    – og flink til å fange dem med kameraet er du også!

  2. Så gøy med så mye ekorn i hagen. Det høres veldig koselig og livlig ut. Håper de overlever vinteren og fortsetter å komme i hagen din, da.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her