Endelig frost! Har du ballongene klare?

Aller først: God helg alle sammen!
Håper alle finner tid til å finne ro, og til å kose seg 🙂

Kanskje en av tingene som kan gi helgekos er å lage noen islykter? I store deler av landet har det nå blitt kaldt nok til at en kan fryse islykter ute igjen, og så etterpå stå både ute og inne og glede deg 🙂

For dere som har fulgt meg ett år så er jo ballongislyktene en kjent sak, men er du ny leser så anbefaler jeg deg å titte på videoen under. Den gir deg god innføring i hvordan lage de flotteste islykter, med en ballong! Og du finner enda mer på stikkordet islykt.

Videoen:

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

 1. Bra du minner meg på at det skal kjøpast ballongar.
  Selvfølgelig skal eg lage lyktene når det blir kaldare. Det var stor suksess sist sesong når vi hadde det kaldt så lenge. Hagen var full av lykter etter oppskrift frå deg.
  Vi gjekk frå full vinter til eit ufyselig ver med vind og regn no.
  Ha ei fin helg vidare.

 2. Hei! Tusen takk for at du gir oss oppskriften på islykter og viser så tydelig hvordan det gjøres, det blir spennende å prøve!
  Ellers er siden hvor du har link til forskjellige nettbutikker også oppmmuntrende lesning i vinterkulda, veldig moro å planlegge og drømme litt!
  Og så tenkte jeg at ville tipse deg om en svensk nettbutikk som ikke står på listen din og som har et fantastisk utvalg av dagliljer – hele 114 forskjellige! – og mange som jeg ikke har sett andre steder, bl.a i nydelige rosa og lilla sjatteringer med vakre tegninger på. De har også over 90 forskjellige iris, over 90 hosta og 30 peoner. (De ser ut til å selge kun de ovennevnte blomsterslagene) Jeg har ikke fått testet ut denne nettbutikken ennå, men regner med at det blir noen bestillinger til våren. Nettsiden heter http://www.flower-blommor.com.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her