Islykter med bær:

Vinteren og stabil frost er nok fortsatt ett stykke unna her i Oslo, men jeg har nå tatt i bruk fryseren og er i gang med islyktproduksjonen igjen. For nå er været perfekt for stearinlys, både ute og inne 🙂

Først ut er islykter med bær. Jeg var så heldig å få både villvinbær og to typer røde bær på døra i forrige uke og de blir aldeles skjønne når de fryser. Jeg må si jeg er litt ekstra begeistret over å ha så mange røde bær for jeg har noen veldig artige planer for islykter denne julen så de mest vellykkede av de mest julete islyktene skal få stå i fryseren frem til da.

Men naturligvis står det også islykter på bordet mitt, og det kan det gjøre på ditt også!
Har du lyst til å lage islykter så finner du videoene som beskriver hvordan lage ballongislykter og islyktsformislykter og alle de andre via samlesiden  for islykter. Der er det også lenker videre til butikker som selger islyktformer for de av dere som lurer på det.

– Ha en riktig strååålende helg!

islykter-baer-1 islykter-baer-2
islykter-baer-5

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Jeg skal ha selskap den 30.nov, og i går slo ideen om å lage islykter ned i meg. Håper bare det blir kaldt nok, for jeg har ikke plass i fryseren. Takk for super ide og inspirasjon. God helg!

  2. Hei! Oppdaget siden din i fjor, og ble helt hekta på å lage islykter! Både ballonger og bøtter i forskjellige str ble tatt i bruk. Til og med melkekartonger! Vi mistet vår kjære datter i kreft for snart 3 år siden. Hun ble bare 18 år. Der hvor hun er begravd er det masse rådyr. Og de spiser opp blomstene vi setter ut:( Graven hennes ble veldig vakker med islykter med blomster inni! Har tenkt til å starte igjen med lykter, men lurer på hvor de fine stjerneformene er kjøpt? Koser meg veldig med dine flotte bilder! Ha en fin dag!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her