Leserene inspirerer: Naturdekorasjoner

Jeg er veldig glad i å bruke naturmaterialer for å lage dekorasjoner nå på høst og vinter og veit jeg deler dette med mange av dere. På tirsdagen skal jeg på God morgen Norge og snakke om hva en kan høste inn fra hager og skogen og hva en kan bruke det til, og i den forbindelse så synes jeg det passet ypperlig å tromme sammen til en liten inspirasjonsutfordring igjen!

Blir du med?

Kriteriene er enkle. Det må være noe som du har laget selv, og det må være laget primært med ting fra hagen og skogen, (høst/vinterting, ikke blomsterbuketter). Utover det så er det helt opp til deg: Stort og smått, ute og inne, ren natur eller tilført farger og glitter, alt er velkommen 🙂

Slik gjør du det:
Under her ligger det en lenkesamling, og i den kan du legge inn dine bidrag. Før du gjør det så må de allerede ligge på nett. Det vil si at du må ha lagt ut bildet (og gjerne en liten beskrivende tekst) på en hjemmeside, eller i et offentlig album, eller en blogg, eller på feks en åpen facebookside som moseplassen (gjerne i denne tråden).Når du har lagt bildet ut på din side så bruker du blå knapp under bidragene for å legge prosjektet inn her.
Jeg tar dessverre ikke i mot bidrag pr epost. Hele poenget er jo at alle kan få se hva alle andre driver med, og det blir for mye jobb for meg å legge ut alle epostbidragene.
— Du kan legge inn opp til tre bidrag!For å legge inn bidraget så trykker du på den blå knappen ovenfor her, og fyller inn skjema.
Obs. Det er viktig at du lenker rett til den spesifikke bloggposten eller siden i albumet, ikke bare forsiden (ellers er det jo ingen som finner bidraget om en par uker). Dersom du legger bildet på facebook så må du først legge det inn, så klikker du på bildet ditt, og da får du opp adressen til bildet.
— Får du problemer så limer du nettadressen inn i kommentarfeltet nedenfor, så skal jeg få den inn. Skjønner du ikke hva jeg mener med nettadresse så spør, så skal jeg guide deg 🙂

OPPDATERT: Premie:
Fordi jeg synes det er hyggelig å gi dere en liten påskjønnelse til dere deler så har jeg skaffet premier! Det er to eksemplar av boken God jul og to eksemplar av boken Kranser! Begge er levert av Gyldendal forlag.
Dette er IKKE en konkurranse, men en loddtrekning. Utfordringen handler om å dele inspirasjon ikke konkurrere i å ha det beste prosjektet så derfor har jeg valgt trekning denne gangen. Jeg kommer til å trekke ut fire vinnere fra samlingen over på kvelden den 14. desember, jeg kontakt med vinnerene via epostadressen dere bruker når dere legger inn lenken.
– Oppdatert: Vinnere er trukket, det ble Fru Petersen, En Landliggers dagbok, GundaM og Kreativ Lykke. Gratulerer!

Så da er jeg spent, blir du med og sprer inspirasjon?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

24 KOMMENTARER

 1. Hei Anne!Jeg har litt enkel pynt med naturmateriale,men det er en blomsterkrukke på første bilde på blogginlegget,går det å legge det til lenken din eller? Hilsen Linda

 2. Det er supert å legge til det nyeste blogginnlegget ditt, synes det var et riktig fint innlegg 🙂 Du kan selv velge hvilket bilde du legger inn her, du kan velge det første, (det er jo tross alt mye mer enn en blomsterkrukke på det) eller du kan velge ett av de andre, opp til deg!

 3. Hei Anne 🙂

  Supert med inspirasjon samlet på et sted . Jeg har linket et gammelt innlegg men hvis du bare vil ha nye ting er det bare å slette det 🙂

  ingvild

 4. Næmmen så gøy å se at så mange har meldt seg på allerede! Flott 😀
  Og det er helt fint med gamle innlegg Ingvild 🙂 Hyggelig om det blir laget noen nye blogginnlegg også sånn at man kan få spredt beskjed videre ut i bloggverdenen om at samlingen finnes så flere kan delta og kan bli inspirert, men det er ikke noen forutsetning 🙂

 5. Hei. Dette måtte eg bli med på. La inn et bilde av adventsfatet vårt, med innslag fra naturen. Elsker å bruke naturen i hjemmet, til dekorasjoner og liknende. Er på jobb når god morgen Norge sendingen går, men heldigvis for tv2 sumo;)

  Hilsen Jill (instagram @famwangaasegg)

 6. Så koselig Anne! Jeg koser meg og besøker fine blogger som byr på gode ideer nå i disse førjulstider : ) For det kan vi vel kalle det nå?! Her kan jeg finne morsomme ideer til nissekveld med barnebarna : )

  • Ja! Nå kaller vi det førjuls du, det synes jeg vi kan gjøre all den tid vi lager i stand dekorasjoner for julen. Jeg er ellers ikke så glad i at jul starter tidlig, men forberedelser til jul kan vi jo ta nå 😉

 7. Hei. Dette måtte eg bli med på. La inn et bilde av adventsfatet vårt, med innslag fra naturen. Elsker å bruke naturen i hjemmet, til dekorasjoner og liknende. Er på jobb når god morgen Norge sendingen går, men heldigvis for tv2 sumo;)

  Hilsen Jill (instagram @famwangaasegg)

 8. Enklere går det nesten ikke å gjøre adventskransen.. Hos meg har det sin naturlige forklaring; oppussing. Men jeg kunne ikke være uten, så kreativitet og inspirasjon fra Claus Dalby resulterte i dette!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her