Ringblomstene blomstrer videre de :)

Javisst har jeg fortsatt blomster i hagen! Tusenfryd, stemor, roser, julerose og ringblomst holder alle ut. Ikke sånn å forstå at det bugner, men de er da der med sine små fargeglimt. Rosene og ringblomsten håper jeg skal holde helt til desember, men så kan det gjerne bli jevnt kaldt og islyktvær 😉

Og så vil jeg gjerne si takk til alle for alle deres fantastiske tilbakemeldinger her på blogg og facebook etter mandagens bloggpost, overveldende! Det betyr utrolig mye for meg at dere liker det jeg deler og er positive til at jeg finner måter å tjene penger på bloggingen på. – Takk!

ringblomst-rimfrost2

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Så flott at du fikk så mange positive tilbakemeldinger. Det fortjener du. I vår hage i Sarpsborg ser det ikke ut til at jordbærsesongen er over enda. Det bugner av kart og blomster. Vi fikk noen ørsmå kuldegrader i går, og som skal vare ut uken, så det spørs om jeg kan plukke ferske jordbær til julemessen på søndag 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her