Slik lager du dekorasjonene jeg viste på God Morgen Norge:

I dag skal jeg/har jeg vært på God Morgen Norge og snakket om materialer fra hage og natur, og hva en kan bruke de til.

Det er jo svært begrenset hva jeg rekker å forklare på tv, men alt jeg viste frem har jeg allerede blogget oppskrifter på hvordan lage så følg lenkene videre!

Om naturmaterialer:
Tips til hva du kan sanke inn fra hage og natur
Tips til hvordan oppbevare mose

Om dekorasjonene:
Slik lager du små mosehjerter og andre figurer med pepperkakeformer
Slik lager du et hønsenettinghjerte
Slik binder du en kvistkrans
Slik binder du en «fylt» krans (samme teknikken som jeg brukte for både einerkransen og lavkransen)
Slik lager du en «pinnekjole»
Slik lager du en pinnestjerne

Mer inspirasjon og tips:
Leserenes dekorasjoner, bli inspirert av andre og del dine egne!
Alle mine dekorasjoner med naturmaterialer

Utstyr:
Alle krukkene og figurer er fra Krukkegården, en fantastisk butikk som ligger i Ås, bare en halvtimes kjøring fra Oslo. Besøk nettsiden her

.

Ny leser?
Er du ny her på Moseplassen? – velkommen! Her finner du hageglede året gjennom, med både blomster, trær, hagedill, fugler, insekter, ekorn og som du jo skjønner dekorasjoner.
Lik meg gjerne på Facebook og Instagram også, og så håper jeg du blir fast gjest fremover!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. […] I går var jeg på God Morgen Norge (gmn) og snakket om dekorasjoner med naturmaterialer. Når det tikket inn en forespørsel fra Camilla, min gmn kontakt,  så ble jeg først glad, og så bekymret. For hvordan skulle jeg lage ett innslag om dekorasjoner med materialer jeg ikke hadde… […]

  2. Dagens dummeste spørsmål 🙂 Legger du alltid pynten i islyktene opp/ned. Nå er jeg nemlig blitt så inspirert at jeg skal finn fram alt jeg hmmmm burde ha kastet og lage islykter isteden. Det er også slutt på å kaste rette isbokser i ulike størrelser i gjenvinningen heretter før de har produsert minst en islykt. Mannen min elsker is som kommer i rette bokser. Disse har ikke egnet seg til å bruke til mat i fryseren el. lign så jeg tok et rush i skapet og kastet masse for en stund siden. Dumme meg. De hadde jo vært supre. I verste fall kunne jeg klippet dem opp for å få ut lykten hvis det ble vansklig. Tynne er de også så de gir jevne lykter. Slutt på slanking av mannen. Her blir det mye is framover. jeg begynner nesten å hyle når jeg tenker på alle de store og små pottene jeg kastet etter å ha kjøpt masse tujaer og stauder og urter da vi skulle anlegge ny hage SKRIIIIIIIIIIIIIK

    • Nei, jeg legger ikke alltid inn pynten opp ned, det kommer litt ann på pynten og formen. Gjør det som passer for deg, rett og slett! Det er nesten alltid enklest for meg å ha blomster opp ned, fordi det er enklere å feste de da så de ikke flyter opp, mens annet synker ned til bunnen og da kan det være fint å ha det den veien. Noen ganger er det også morsomt å ha islykter med «motsatt» fasong, altså at de går utover, ikke innover (V og A fasong, om du skjønner).

      Islyktbokser er nok litt for lave for å ha som islykt ute, da blåser nok lyset fort ut, men inne har man jo ikke det problemet, så lykke til!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her