2. advent, med islykt :)

Jeg har hatt besøk av niesen min Heidi denne helgen og det er hun som har laget islykten og dandert rundt den. Vi er begge like glade i å lage ting, så det er fast når hun er her på besøk at vi finner på små koselige hobbyaktiviteter. Jeg utfordret henne til å lage helgens islykt, og den utfordringen synes jeg hun tok med glans 🙂

Islykten er laget i en islyktform. To-tallet er formet av bøyd metalltråd og et tynt silkebånd som hun surret rundt. I tillegg er det røde bær og buksbom i islykten, og så står den på en seng av tuia og eføy med noen kongler og et dryss av den deilige snøen vi var så heldig å få i natt.

Du finner mer om islykter på nøkkelsiden!

Jeg har hatt en finfin helg, og håper du har hatt det samme, – god advent!

44762

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

13 KOMMENTARER

  • jeg så det i våres at islyktene kunne bli utrolig fine når de smeltet av sol, eller vind. Morsomt at de gjenskaper seg selv 🙂

 1. Hei;)
  Her er pån igjen med produksjonav islykter. Det er jo bare så gøy. Ofrer gjerne noen bøtter i løpet av året;) Det hender de lurer på nærbutikken når jeg er innom og kjøper 4-5 nye vaskebøtter i «tid og utid».
  God søndagskveld;)

  Klem fra Ann-Mari

 2. Hvor er den fin. Jeg har her i weekenden lavet flere forskellige islygter og sat i fryseren. Så er jeg klar til minusgrader 🙂
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

 3. Hei;)
  Her er pån igjen med produksjonav islykter. Det er jo bare så gøy. Ofrer gjerne noen bøtter i løpet av året;) Det hender de lurer på nærbutikken når jeg er innom og kjøper 4-5 nye vaskebøtter i «tid og utid».
  God søndagskveld;)

  Klem fra Ann-Mari

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her