Alt om islykter! (støttepost for tv-sendingen)

Hei, håper du har en fin julemorgen!
Min er god, om enn litt vel trøtt, men sånn er det nå med disse God morgen Norge morgenen 😉
Jeg håper dagens tv-innslag inspirerer riktig mange, og under finner du lenker til mine viktigeste artikler og videoer om islykter, så er det bare å spørre her eller på Facebook om du ikke finner det du lurer på.

Er du fersk gjest her på Moseplassen så vil jeg gjerne få si velkommen, og så håper jeg at du trives og vil komme igjen 🙂 Følg meg gjerne også på moseplassens FACEBOOK side, og på INSTAGRAM.

Lure islyktlenker:
• Hvordan lage islykt med ballong
• Hvordan lage islykter med islyktformer
• Hvordan lage islykter med bøtte
• Hvordan lage islykt med to bøtter, altså hjemmelaget islyktform
Hvor kjøpe islyktformer
• Alle islyktbloggposter

Og du, jeg vil gjerne se dine julete islykter, så legg de ut på Facebooksiden eller tagg meg på Instagram 🙂 – Og ha en riktig herlig jul!

Oppdatert med bilder tatt under og etter sending:
gmn-tv-islykter1
Ballongislykter til venstre, islyktformislykter til høyre.

gmn-tv-islykter3
God morgen Norge logoen, laget i kartong.

gmn-tv-islykter4
Programleder Peter Moi Bubresko til høyre, men lurer du på hva den blide fyren gjør der nede? Det er lydmannen som midt i fotorunden er en tur nedi i buksa mi og henter mikrofonen, noe som ble litt vittig 🙂

gmn-tv-islykter2
Islyktene er dekorert med røde bær fra vennindes hekk (Maria, seee! det er den hekken bak huset ditt), med hvit julestjerne, rød amaryllis, eføyblomster, juletrepynt, pepperkakeformer og mye annet.

gmn-tv-islykter5
Det var en rikig flott gjeng på taket i dag 🙂 Mannen hadde fri og var med før og under sending, – det var første gangen han var med, og jeg synes det var veldig koselig å ha han der. I tillegg så er jo de som jobber på God morgen Norge utrolig hyggelige folk, så det ble en riktig flott dag, avrundet med en laaang prat med herlige Finn 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. Fint program – og lekkre lykter
  Jeg var selvfølgelig veldig takknemmelig for
  at du hadde på deg vår bestselger: Helle Kåpen
  Du var flott med den

  Hilsen
  «Tyrihans»

  • Hei Tyrihans-Hans. Så hyggelig at du har lagt merke til at jeg hadde på kåpen deres. Jeg får nesten alltid spørsmål etter tv-sendingene jeg har den på hvor den er fra, den gjør seg godt på tv og er min absolutte favorittytterplagg på grunn av den herlige fargen 🙂 Har andre jakker, men det er alltid denne jeg bruker.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her