Fuglematere fra Nordic garden, med give-away!

Nordic Garden er en av landets ledende leverandører til det norske hagemarked. De har et bredt utvalg fuglematere og fuglemat og jeg har testet noen av fuglematerene deres. Under finner du omtale av mine fire favoritter.

Jeg har i tillegg fått diverse fuglematere og fuglemat å gi vekk! For å delta i trekningen så behøver du kun å skrive en kommentar i kommentarfeltet på denne bloggposten eller i posten på Facebook (du kan melde deg på begge steder om du vil så får du dobbeltsjangse). Formidagen 11. desember trekker jeg fem tilfeldige vinnere og kontakter de direkte, og så vil det etter noen dager komme førjulspakker i posten 🙂

Mine fire favoritter:
fuglematere-Nordicgarden 4På vinduet:
En liten fuglemater som festes rett på vinduet med sugekopper. Jeg har hatt en hengende på ruta her i to måneder og så langt fungerer den helt strålende. Den rommer ikke stort, men konstruksjonen er fornuftig og god og får du behov for å vaske den så er den enkel å ta inn uten å løsne sugekoppene.
Obs. Fuglemater plassert på ruta vil kun besøkes av de aller modigeste småfuglene.
Rommer ca 2 desiliter frø eller nøtter, kan også brukes for å legge ut brød ol. I pleksiglass og tre.
Veiledende pris: 69kr

fuglematere-Nordicgarden 3Fuglemater sedertre:
Populær fuglemater blant både ekorn og fugler. Jeg synes også den er fin, og så er den god på hygiene. Maten oppbevares tørt og slippes så ut på et trebrett som er åpent i endene og dermed godt drenert. Stort takutstikk gjør at brettet holdes relativt tørt, og brettet er såpass smalt at fuglene ikke så lett får skiti i matfatet. Fylles på ved å dra taket oppover langs tauet.
Rommer ca 1,5 liter frø eller nøtter. I pleksiglass og tre, med tau for oppheng.
Veiledende pris: 299kr

fuglematere-Nordicgarden 2XXXL fuglemater
Har du voldsomt med besøk i hagen, eller bare ikke så lysten på å fylle på materen så ofte? Da kan dette være et godt alternativ. Stor mater for solsikkefrø hvor frøene oppbevares bak netting og under et romslig tak, og så slippes ut gjennom små åpninger nede ved brettet. Brettet er greit drenert og oppretholder god hygiene. Solsikkefrøene vil bli våte om en har bortoverregn, men hele materen er godt nok drenert til at det ser ut til å gå fint å tørke de ut igjen (men har du veldig vått klima så er det vel neppe den beste).
Ekornet hater den. Hullene er slettes ikke dimensjonert for munnen hennes, og hun greier å gnage hullene større heller…
Rommer ca 10 liter frø. I lakkert metall med kjetting for oppheng.
Veiledende pris: 349kr.

fuglematere-NordicgardenRødt hus:
Veldig praktisk liten fuglemater. Maten holdes knusktørr og slippes ut på et lite brett som det aldeles ikke er mulig å skite på, så topp karrakter for hygiene.
Bildet viser den nesten like materen for nøtter, som også er god.  Den ment for frø har pleksiglass der det er netting, og et lite brett helt nederst.
Rommer ca 1 liter frø eller nøtter. I pleksiglass og lakkert metall med bøyle for oppheng.
Veiledende pris 149kr.

Forhandlere: Nordic gardens varer er blant annet å finne i Felleskjøpetbutikker, på Coop og i frittstående hagesenter og butikker.

Bildene viser: Fra topp: Spettmeis, pilfink, blåmeis, kjøttmeis, blåmeis og verdens søteste ekornunge.
Fordi noen sikkert lurer. Det rare i det aller første bildet er nøttepellets, et nytt produkt fra Nordic garden. I teorien et smart produkt, men mine fugler er over hode ikke interessert i de, de vil heller ete alt mulig annet rart.

PS: Vil du lese mer om fuglemating, inkludert tips til hvordan få flest mulig gjester i hagen så anbefaler jeg at du svinger over til den nyoppsatte nøkkelsiden.

PPS: Synes du det er gøy med fuglemating? Det blir litt fuglematfokus nå denne uken, og neste mandag skal jeg på TV2s God morgen Norge og snakke om mating av fugl 🙂

Liten ekornunge på første ekspedisjon i hagen. Prøvde alt mulig for å komme ned til maten, uten hell..
Liten ekornunge på første ekspedisjon i hagen. Prøvde alt mulig for å komme ned til maten, uten hell..

Jeg har fått fuglematere og mat av Nordic garden, bloggposten er ikke sponset utover det.

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

114 KOMMENTARER

 1. Man trenger ikke store hageflekken for å henge opp en fuglemater. Bra å få vite hvile som funker best. Kjempekoselig med fugler i Hagen!

 2. Hos oss på Vestlandet er det viktig med fuglematere som dekker slik at maten ikke blir våt. Moseplassen er et flott nettsted for nytte og hygge.

 3. Fugler i haven er veldig koselig. Kan sitte ved kjøkkenvinduet å se på med en kaffekopp. Likte både den røde og den til vinduet. Må nok på Felleskjøpet hvis ikke jeg er så heldig å bli trukket ut 🙂

 4. Åh dette er noe mannen min definitivt ville ha elsket.Her mates fuglene i månedsvis og da skader det jo ikke at det ser bra ut for det mennesklige øyet og!!

 5. Veldig mange fine fuglematere hos deg. Jeg har den som festes til vinduet og den fungerer fint her også, bare at jeg synes den blir litt fort tom:) Men fordelen er jo at man får se fuglene på nært hold.

 6. Kjempefine! Så faktisk den røde hos min søster i helgen «in action», og den hang kliss oppi kjøkkenvinduet, og var godt besøkt da vi alle satt og så på fuglene. Trenger nesten ikke tv da 🙂 Høyt på ønskelista!

 7. Det er alltid artig å titte på småfuglene når de spiser. De er så fokusert på maten at de ikke enser at vi studerer dem. En slik fuglemater hadde vært helt super, så jeg prøver lykken.

  Ellers synes jeg det er fint å følge Moseplassen.

 8. Sist sesong, 2012-13, brukte vi, itillegg til meiseballer og nøtter, hele 282 kg solsikkefrø! Hagen er full av fugler, alt fra fuglekonge, rødstrupe, dompap, en masse ulike finner og meiser, til de vakreste fasaner.

  • wow. her kunne det nok gått like mye om jeg ikke hadde rasjonert på våren, da får de maks fem liter pr dag… (jeg er sikker på at de glatt kunne spist det mangedobbelte med fri tilgang når det er på det mest hektiske)

 9. åå, så gøy å lese alle kommentarene! For en oppsluttning da 🙂
  Litt ekstra morro at så mange liker den lille vindusmateren, jeg er også overraskende begeistret for den! Den blir fort tom da, det er ulempen, men jeg har min plassert sånn at det er fort gjort å fylle den (også har jeg en til fra en annen produsent hengende like ved, skal skrive om den senere).

 10. Fugkemateren til vinduet var helt unik 🙂 Tenk så flott for barna og kunne følge så tett på fuglene. Vi har laget fuglemat etter oppskrift på Moseplassen og de har vært så populære 🙂 Koser meg med å følge denne siden 🙂

 11. Åh sånn ønsker jeg meg veldig!! Har 2 kattepuser som lusker rundt den vanlige plassen jeg mater fuglene. I fjor tok de 2 dompapper hanner. Og jeg som ikke har sett dompapper siden jeg var liten!!!

 12. Har blitt inspirert av deg og fuglemating tidligere. Gøy med liv i fura, av både små og store fuhler. De trenger mat alle sammen, gråspurv og skjærer…★☆★

 13. Flotte fuglematere,spesielt den på vinduet 🙂
  Blir gjerne med på trekningen 🙂
  Ha en flott kveld på Moseplassen.Takk for at du deler av din kunnskap og kreativitet 🙂

 14. Hei!
  Lurker på om du kan anbefale en fuglemater for oss i Bergen. Har en som likner på xxxl materen kjøpt på Plantasjen men frøene blir så våte at de spirer og fuglene klarer ikke å få tak i frøene 🙁

  • Du vil ha noe som er stort da? To av de andre jeg omtaler i dag er veldig godt egna for Bergen, men de er jo ikke så store som xxxl.
   En annen som holder det helt tørt er en glasskuppel fra Eva Solo, fem liter rommer den. Men, jeg ville ikke anbefalt den for Bergen for jeg er skeptisk til at kuppelen tåler mye vind (den sitter ikke videre godt fast).
   Jeg har to andre store matere i garasjen, mulig en av de har tette vegger. Har akkurat fått de i hus og ikke rukket å se på de enda, men om de duger så skal jeg gi deg beskjed 🙂

 15. Med to døtre på 3 og 5 hadde der vært supert å ha en fuglemater! Vårtt fine fuglemater-stabbur faller helt fra hverandre, så det må noe nytt til så vi kan mate fuglene og lære mer om de. Med BirdsPro-app med masse bilder og lyder kan vi slå opp de fuglene vi ser. Masse læring!

 16. Dette var jo en fantastisk innlegg! Den til å ha på vinduet var fin i designet og så smart. Men frykter det ikke blir all verden besøk. Her er de ganske skye. Jeg prøver lykken

 17. Helt perfekt! – den fuglemateren til vinduet! 🙂
  Død rotte (heldigvis død!) ble funnet i hagen og førte til umiddelbar stenging av fuglemating i hagen… inntil vi vet mer. Det skjærer meg i hjertet at småfuglene skal svi! Fuglemater på vinduet i 2. etasje kan være løsningen! 🙂 Takk for tips! (og ehhh ja, takk) 😉

 18. Det er så koselig med småfugler i hagen. Jeg har nettopp kjøpt to nye fuglematere som jeg skal bruke til hjemmelaget fuglemat. Men det er alltid plass til en til, så jeg prøver gjerne lykken her hos deg.

 19. Vindusmateren ser veldig fin ut, men har plass til veldig lite mat syns jeg. Er det f.eks mulig å henge en nettingpose med fuglepeanøtter på den? De veier 250 gr.

 20. Fekk ein liten påminnelse om å få ut mat til fuglane:)
  Sist vinter brukte eg nokre av dine tips til mating. Størst suksess hadde eg med mandlar tredd på ringar av streng. Fekk besøk av ei glupsk nøtteskrike innimellom, og då vart det ekstra fort tomt.

 21. Jeg melder meg på her da det hadde passet veldig godt med ny fuglemater. Den vibhadde er nå ødelagt, desverre. Det er så koselig med småfugler i hagen. Jeg og min datter på 4 har som tradisjon å lage fuglemat og henge ut lillejulaften..det er en koselig tradisjon, for både oss og småfuglebe:) Hihi.

 22. Vil gjerne prøve lykken på en fuglemater! Jeg elsker å mate fuglene, men har aldri hatt en skikkelig fuglemater før. Krysser fingre for vinnerlykke:-) klem Ellen

 23. ❤️Så flott anledning for fuglene te god mat i kalde vintre❤️Og fortryllende syn,glede at se fuglene har det godt ❤️ Hjertlig takk for fortryllende inspirasjoner som gir så mye glede. Riktig god Jul

 24. Har en lignende fuglemater som er festet med sugekopper rett på vindusglasset og to kanaler til å fylle med frø, disse har åpning ned på selve brettet. Avtagbart tak (også i plexiglass). Den er en god slump større enn den du har. Min mor har den på sitt vindu i 2.etg og har flott innsyn til alt som skjer på brettet. Hatt den nå i 2 år og er veldig fornøyd.

 25. Heisan, Flotte fuglematere du viser i dag, Synest også som mange andre at den som henger på vinduet er spennende. Den må eg nok ha tak i. Eg har også ein liknande som den xxl-modellen (fra plantasjen). Men det blir for vått her vest mot havet. Har akkurat bora større drenerings hull i håp om betre fungering, men ser at silsikkefrøa pakker seg saman på den våte sida. Må ut å rista av og til. Kjekt lesestoff du byr på Anne. Ha det godt.

  • Jeg synes at den fra Nordic garden har bedre drenering enn den fra plantasjen, men det kan være jeg har en fuglematere i garasjen som er enda mer egnet for deg, den oppbevarer frøene helt tørt og har plass til fem liter. Har ikke fått tid til å pakke den ut enda, men det kommer omtale i løpet av uken.

 26. Har mange forskjellige arvet på foringsplassen…i år er det Nøtteskrike og Flaggspett som er nykommere. Likte den i Sedertre. Fltt blogg.

 27. De har mange stilige ja! Flott at du skriver litt om hvordan de fungerer i praksis. Likte sedertre materen veldig godt:-)

 28. Jeg har masse fugler her og forsjelllige matere…den i tre med tak som både ekorn og fugler liker ser veldig praktisk ut og de røde…den til å ha på vinduet har jeg og ja det er kun de mest modige blåmeisene som kommer dit…..vil gjerne få en ekstra fuglemater jeg og fuglene mine blir kjempeglade…hilsen sidsel

 29. Hei.
  Ja, tid for det nå, å finne på noe til fuglene.
  Planen er en på vindu, ja. Og et par matere i ei buske. Fuglematen blir ikke knabbet av ekorn her, men må passe på at de store fuglene ikke stikker av med alt. Henger vi ut sånne boller med mat, tar de dem med seg om de ikke er skikkelig festet.
  10 liter, det høres voldsomt ut, hvor høy er den søylen da?

  Og takk for fin blogg….
  Vennlig hilsen May Tove

 30. Så mange fine og forskjellige fuglematere. Jeg synes den i tre med pleksiglass virket veldig praktisk, for ikke å snakke om den med plass til 10 liter.. Den kan kanskje vare et par dager den 😉

 31. hei

  Det var mange fine fuglematere, Her hvor vi bor kryr det av fugleliv, og det er en kamp om maten enkelte ganger. Ønsker meg gjerne den store materen. Hadde passet perfekt her. Satser å flaks denne gang.

  hilsen Laila

 32. Jag är gärna med i tävlingen. Det är så härligt att börja mata fåglarna nu när det inte finns så många blommor att titta på ute i trädgården. Med små barn och ont om tid, har jag letat ett bra tag efter en matare som inte behöver fyllas på så ofta. Jag tycker att XXXL-mataren på bilden ser riktigt lovande ut. Med en del matare har jag lite problem att de stora fåglarna flyger mot mataren så att fröna trillar ner på marken och de kan äta dem. Det blir ganska snabbt tomt i mataren på det viset… 🙁

  • Da kan xxxl materen være god for deg, der sitter solsikkene relativt godt fast. Jeg kjenner problemet nemlig, og har ikke sett skjæra prøve det flyangrepet sitt på den. Ikke får de til å spise rett av den heller.

 33. Jeg har en større variant av brettet til å ha på vinduet, eller hadde( utlånt til sønn på hybel som gjerne ville ha fuglebesøk!) min erfaring med den er et alle fugler kan bli fortrolige med «vindusmating». Jeg har hatt både skjærer og hakkespett på mitt brett. Når sønnen dro avsted med det så sa jeg at det kan ta litt tid før fuglene kommer, men han hadde fugler med en gang og det på et sted der de ikke pleier å bli foret. Såååå hyggelig å få nærkontakt med fjærballene 🙂

 34. Det kunne være morsomt med en fuglemater til å feste på vinduet. Tenk å studere fuglene på kloss hold. Min datter ville bli helt vill!

 35. Å, den var fin! Ønske ønske;-) Har nettopp flyttet til hus med hage så fuglebrettet er akkurat kommet opp, men godt besøkt allerede:-)

 36. Hei!

  Fuglemateren som kan festes på vinduet hadde vært helt supert til min mor som er så glad i småfuglene, men som nå bor på sykehjem uten mulighet til å ha egen fuglemater på annen måte utenfor vinduet sitt.
  Krysser fingrene for at jeg vinner på vegne av min mamma 🙂

 37. Det var noen veldig fine fuglematere:) likte spesielt godt det røde huset og den gjennomsiktige med sugekoppene på:)

 38. Hei! Takk for super blogg! Vet du om noen forhandlere av fugle-mat-automatene? Så på nettbutikken men den var bare for butikker og sånn:)

 39. Så mange fine fuglematere det finnes på markedet. Jeg kikket på den øverste sist jeg var på hagesenteret, og den blir nok innkjøpt før jul.

  Ha en fin dag Anne!

 40. Takk for fin blogg og evig inspirasjon. Jeg deltar gjerne i konkurransen om fuglematere. I hagen min er det mye dompapper bl.a., de er mine absolutte favoritter. Mvh, Hanne

 41. Hei!

  Fuglemateren som kan festes på vinduet hadde vært helt supert til min mor som er så glad i småfuglene, men som nå bor på sykehjem uten mulighet til å ha egen fuglemater på annen måte utenfor vinduet sitt.
  Krysser fingrene for at jeg vinner på vegne av min mamma 🙂

 42. Jeg blir gjerne med på trekningen, har foringsplass for småfuglene i hagen og utvider gjerne. Alltid like inspirerende å følge med på bloggen din! Ønsker alle en fin førjulstid både inne og ute:-)

 43. Ja her er hagen full av fuglar som forsyner seg av maten, så ein ekstra matar hadde vore kjekt.
  Starta tidlig med matinga i år. Regna kanskje med at det er det som gjer at her er så godt oppmøte.
  Fuglematen etter oppskrift frå deg går unna i ein fei :)) Koselig…

 44. Så spennande! Eg likte den på ruta,mens spørs om fuglane våge det med ungar rett på innsida. Ellers likte eg den raude litle stua.. Fungere den greit i vind og nedbør på vestlandet og trur du?
  Ha ei fin advent!

  • jo den skulle være fin for vindige forhold om den bindes fast i opphenget. (den er ment bare å hempe innpå en gren).
   riktig fin advent til deg også!

 45. Er en ivrig fuglemater fra Arendal, vi bor rett ved et lite skogholt med gammel skog så variasjonen av fuglearter er stor. Likte alle 4,men den store faller mest i smak. Benytter anledningen til å gi deg mange komplimenter for en veldig fin blogg 🙂

 46. Hei Anne.
  Jeg har bare lyst å takke for inspirasjon til mating av småfugler.
  Mange gode ideer til selvlaget mat og flotte fuglebilder.

  Ønsker deg en fortsatt fin adventstid. Vivi

 47. Åh, det er så mange som har kommentert og jeg ønsker meg så innmari en sånn fuglemater til å henge på vinduet!

  Krysser fingre for at det er jeg som skal få se fugleliv utenfor denne vinteren. 🙂

 48. Hei!
  Blitt veldig inspirert av fuglemating infoen din. Lager egne meiseboller og hengt opp både nøtter og frømater:-)
  Ønsker meg veldig en mater til å ha på vinduet!
  Masse lykke til på God Morgen Norge!

 49. Hei Anne!
  Jeg blir gjerne med i trekningen. Vi har ofte besøk av fugler i vår hage, og nye fuglematere er velkomne. 🙂
  Takk for tips og inspirasjon!
  Ønsker deg en koselig og kreativ adventstid! 🙂
  *klem*

 50. Ja, denne trekningen må man jo være med på!
  Nydelige matere! Jeg er såpass lat at min favorit klart må være XXXL-modellen.
  Lykke til på mandag, Anna!
  Klem fra Ina

 51. Endelig kan jeg mate fugler og sitte inne og gjette på hva slags fugler det er jeg ser. Og det er fordi vår gamle katt ble syk og dro til kattehimmelen. Cici var altfor flink til å ta fugler. Vi satte på en bitteliten bjelle. Det hjalp en del, men en og annen fugl tok hun likevel. Uten bjelle kunne hun ta fire på en dag. Det er for mye katter desverre. Nå har vi fått oss to små hunder. Det er koselig. De plager ikke fuglene ihvertfall

 52. Så mye fint, og jeg er sikker på at fuglene her ville blitt veldig fornøyde om vi vant en ny fuglemater. Takk for all inspirasjon, nå skal jeg skaffe fuglenek og gå i gang med halmkrans:)

 53. Hei 🙂
  Så fin bloggpost om fuglematere 🙂 jeg har bare et gammelt falleferdig matehus til fuglene i hagen i mitt nye hus, så et nytt hadde vært veldig koselig 🙂
  Følger trofast med på din flotte blogg 🙂
  Hilsen Terese

 54. Takker for en kjempefin blogg.Leser dine tips med stor glede. Husker jeg har laget mat til fuglene før, og fikk veldig lyst til å lage noe godt til de igjen med dine oppskrifter. Vi mater fuglene hjemme og på hytta og blir gjerne med på konkurransen om et nytt fuglebrett. Det er så trivelig å se på fugler i alle farger og fasonger som spiser og koser seg…Ekornjensen x 3 besøker brettet på hytta veldig mye. Kjempekoselig. Fortsatt lykke til med bloggen din!

 55. Fine fuglematere, kanskje jeg må se om det blir en julegave til småfuglene også til jul i år. Likte særlig den i seder-tre.

  Sånne fulgematere som man fester på vinduet har jeg så langt vært litt skeptisk til, men vet ikke helt om det er velbegrunnet. Kanskje du har noen kommentarer: Vi har en 2-åring, så hadde nok vært veldig stas om noen fugler kom og spiste ved vinduet vårt. Men samtidig vil jeg helst holde fuglematinga litt unna huset, med tanke på bakterier/renslighet. Vi har hovedsakelig hatt meiseboller i et tre litt unna huset, og der det ikke foregår noe leking i snøen under. Tror du jeg overdriver dette litt, eller høres det ut som en grei forhåndsregel? Det hadde vært stas å kunne sett fuglene litt bedre fra vinduene.

  • Hei Astrid
   Jeg veit ikke om småfugler bærer med seg så mye smitte som er farlig, samtidig så er jeg selv nøye med å vaske hendene når jeg har tatt i fulematerene. Om du spør på «spør en ornitolog» http://www.miljolare.no/fuglevennen/sporsmal/ så tenker jeg han har et godt svar til deg.

   Men siden du spør meg: Hadde jeg hatt en toåring så hadde jeg nok hatt en liten mater på vinduet, i tillegg til en hovedmateplass som ikke var midt i det mest belekte området av hagen. Det blir ikke så mye avføring akkurat ved den lille vindusmateren.

 56. Det er veldig moro med småfugler og i år har jeg matet fuglene stort sett hele året i ulike provisoriske fuglematere av diverse slag. Prøver også å fylle på med vann til fuglene nå som frosten har begynt å ta tak. Og det hender rett som der at nøttepus, som vi sier, forsyner seg grådig og det er jo bare veldig koselig. Han har faktisk stukket av med hele meisebollen som han på smart vis klarte å løsne fra opphenget. Jeg løper rundt med kameraet i hagen og koser meg veldig. Kanskje er jeg så heldig og bli trukket ut til å få en fuglemater … Takk for en veldig flott og inspirerende blogg!

 57. Fine fuglematere, kanskje jeg må se om det blir en julegave til småfuglene også til jul i år. Likte særlig den i seder-tre.

  Sånne fulgematere som man fester på vinduet har jeg så langt vært litt skeptisk til, men vet ikke helt om det er velbegrunnet. Kanskje du har noen kommentarer: Vi har en 2-åring, så hadde nok vært veldig stas om noen fugler kom og spiste ved vinduet vårt. Men samtidig vil jeg helst holde fuglematinga litt unna huset, med tanke på bakterier/renslighet. Vi har hovedsakelig hatt meiseboller i et tre litt unna huset, og der det ikke foregår noe leking i snøen under. Tror du jeg overdriver dette litt, eller høres det ut som en grei forhåndsregel? Det hadde vært stas å kunne sett fuglene litt bedre fra vinduene.

 58. Er gjerne med i trekning. Har tidligere bare hengt ut både butikkjøpte og hjemmelagde meiseboller. Ville vært kjempekjekt, spesielt for barna med fuglehus av noe slag.

 59. Prøver meg gjerne på å vinne her også. Antall fuglematere skal uansett kraftig opp i vinter. Sett på en flokk som har minglet på den ene var i hele dag. 🙂 koselig helgeunderholdning.

 60. Så koselig program på tv, og så fant jeg fram til nettstedet ditt. Gode ideer til dekorative fuglematere på tv i dag. Vi har mange fulgematere utenfor stuevinduet og det er liv og røre det meste av døgnets timer. Blåmeis, kjøttmeis, granmeis, flaggspett, dompapp, gulfinker, svarttrost og ennå noen flere som jeg ikke kommer på. Det er så koselig å følge fuglene ved foringsplassen. Nå i uværet ble to av materne ødelagt og skulle gjerne ønsket meg nye for vi har så masse fugler som må vente på tur for å hente frø. God Adventstid 🙂

 61. Det var flott å se så mange fuglematere på Frokosttv i dag, så jeg bestemte meg for å gå inn på siden din for å lære mer. skulle jeg være så heldig å bli trukket ut, vil jeg blikjempeglad!

 62. Hei!
  Fikk kjennskap til bloggen din da jeg så deg på God Morgen Norge i snøværet. Masse fine tips her – i morgen skal jeg lage dekorative meiseboller med barna mine. 🙂 Vi har masse fugler i hagen hele året og av og til noen ekorn.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips