Ikke jul enda, så ekornet holder seg til hverdagskosten…

Hagen full av dekorativ julemat, men hva tror du ekornet spiste på når mannen fant ut at han skulle filme i dagtidlig… Men altså, ekornet er jo like søtt det, selv om meisebolla er av det enkle slaget ;)
Jeg var forresten riktig glad han filmet for jeg har faktisk helt glemt meg vekk og nesten ikke laget dyrevideoer det siste året, det lover jeg å bli flittigere med.

– Fikk du lyst til å lage litt julemat til hagens venner? oppskrift på slike enkle meiseboller finner du her, og de fancy finner du her.

Og du, skru gjerne på tv i morgen tidlig (ca kl 08.10 eller reprisen litt etter kl 10), da er jeg på God Morgen Norge med islykter! Julete islykter naturligvis – god jul!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her