Ikke jul enda, så ekornet holder seg til hverdagskosten…

Hagen full av dekorativ julemat, men hva tror du ekornet spiste på når mannen fant ut at han skulle filme i dagtidlig… Men altså, ekornet er jo like søtt det, selv om meisebolla er av det enkle slaget 😉
Jeg var forresten riktig glad han filmet for jeg har faktisk helt glemt meg vekk og nesten ikke laget dyrevideoer det siste året, det lover jeg å bli flittigere med.

– Fikk du lyst til å lage litt julemat til hagens venner? oppskrift på slike enkle meiseboller finner du her, og de fancy finner du her.

Og du, skru gjerne på tv i morgen tidlig (ca kl 08.10 eller reprisen litt etter kl 10), da er jeg på God Morgen Norge med islykter! Julete islykter naturligvis – god jul!

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips