Mine tre favoritter fra dekorasjonsutfordringen!

PST: Før jeg kommer til dagens bloggpost så vil jeg gjerne si i fra at TV2 har flyttet innslaget mitt om islykter på gmn fra fredag til mandag. De synes ikke vi skulle behøve å lage utestudio i pøsregn, hedigvis! Så kryss fingrene for opphold, og gjerne litt snø på mandagen da 🙂

Så til saken:
Jeg elsker når dere lesere blir med og deler deres hagegleder på ulikt vis. Nå i november og desember hadde jeg en liten dekorasjonsutfordring gående, og for noen fantastiske bidrag som kom inn! Inspirasjon i bøttevis 😀

Jeg har plukket ut tre prosjekt som jeg fikk lyst til å utheve for dere, for dette var virkelig strålende ideer!

Lag en potteskjuler med bark!
Bloggen Liv og Gus i hytte og hus deltok med en sjarmerende bjørkebarkpotte. Jeg har faktisk liggende en pose med bark som jeg bare har plukket sammen uten å ane hva jeg skulle bruke til, nå veit jeg det!
Det er finfin skrittvis forklaring inne på bloggen, så gå inn og la deg imponere! Og klikk deg inn på forsiden etterpå for det er mange flere dekorasjoner å se 🙂

Epletrær/hageslikkepinner!
En av flere herlige ideer fra En landliggers dagbok. Synes du dette med å stikke røde epler på stang og sette i småpotter (eller store) var en riktig lekker og god ide. Kan jo stå både ute og inne disse 🙂
Bloggposten forklarer hvordan de er laget

5 NOV. 2013 197Lag ett eventyrtre!
Fineste Anette med bloggen Fru Pedersens have imponerer meg stadig med sine mange prosjekt, og her har hun presentert noe jeg aldri har sett maken til. Man tager det man har av vintergrønt, være seg å raide en tuiahekk eller et grantre eller noe annet, en potte og noen grener, samt en haug med tau eller ståltråd, og «vips» så har du et kult og trolsk tre for inngangspartiet ditt. Genialt rett og slett!
Her ser du årets utgave, og i denne bloggposten viser hun hvordan de er laget.

.

Håper dette inspirerer, du finner flere prosjekt inne på utfordringen.
(Trekning av de to flotte bøkene «God jul» og «Kranser» fra Gyldendal forlag er foretatt og vinnere kontaktet. Veldig kjekt synes jeg å kunne sende inspirasjonsbøker til inspirasjonsbringere!)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Koser meg hver gang jeg går inn på Moseplassen. Her er det alltid inspirasjon , for ikke å snakke om den motivasjonen jeg får av å se på det som en kan få til av dekorasjoner av billig/gratis materiale. Takk.

  2. Hvor er jeg glad for, at du kan lide mine «æbler på pinde». Tak fordi du deler. Der er rigtig mange gode inspirationer på linklisten.

    God jul fra
    Birgitte

    • De var veldig fine og enkle! Det er gøy med litt ulike stiler/utrykk på ting også, dette ble jo mer moderne kan en si enn mye annet jeg ser rundom. Så takk for at du deler!

  3. Takk for mange fine ideer! Selv liker jeg godt å bruke ting fra naturen, noe som blir billigere og mye koseligere. Det er kanskje derfor jeg liker så godt mye av det du gjør! Gleder meg til nye gode tips.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her