Ny vri på adventslysestaken i år: islykt!

I år fikk jeg lyst til å lage noe nytt, en adventsislykt. Is er vel ikke akkurat det mest praktiske når noe skal vare i fire uker, så det ble en litt orginal vri på adventsstaken. Det blir altså en ny stake hver helg fremover, og dermed masse mulighet for meg å være kreativ 😉

Fikk du lyst til å lage dine egne islykter for advent så finner du gode tips for det her.

For flere adventsstaketips så stikk innom gårsdagens bloggpost hvor du finner en stor samling spennende variasjoner over temaet.

Ønsker dere alle en riktig herlig adventsstid!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her