På mandag skal jeg på God morgen Norge og snakke om fuglemating :)

Glad i hagefuglene? Da håper jeg du skrur på tv mandag morgen! Jeg skal på God morgen Norge igjen og tema for dagen blir fuglemating. Jeg har med meg mange ulike fuglematere og skal snakke litt om hvilken mater som er egnet til hva og hva som skiller en god mater fra en dårlig. Vi skal også snakke om selve maten, både den vi fyller i materene og fuglemat som kan henge for seg selv og være dekorativ (feks kornkrans, nøttekrans og meiseboller).

Om du vil lese mer om fuglemating allerede nå så kan du gå inn på den nye nøkkelsiden, der finner du lenker videre til mine viktigeste bloggposter!

Tidspunktet for sendingen kan forskyves, men foreløpig har jeg fått oppgitt at jeg skal på kl 07.40, 08.10 og 8.40. Så kommer det hele i reprise fra kl 10 (uten alle nyhetene). Kanalen er TV2, det kan sees på nett i ettertid, men da må du dessverre ha sumo abonement.

Jeg skal stå på TV2-taket denne gangen – så kryss fingrene for at det ikke blir 10 minus og vind da folkens!
– og ha en riktig gooood helg! Selv skal jeg hygge meg med niesen som er her på helgebesøk 🙂

OPPDATERT: Er du på jakt etter noen av materene jeg viste frem på sendingen så finner du de her

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

  1. Normalt ser jeg aldri på Godmorgen Norge, men gjør ett unntak når du er med. Fint at du oppgir hva tid du skal på, så slipper jeg å se på hele programmet. Lykke til. Gleder meg.

  2. Hei, jeg lurer på hvor man kan få kjøpt den flotte fuglemateren (hvit rund, som lignet litt på «Tobias sitt tårn i Kardemommeby) som du hadde med deg i God Morgen Norge?

    • Hei 🙂 Jeg sendte deg svar pr epost, men om andre lurer så har jeg oppdatert denne bloggposten med en lenke til bloggposten om programmet, der er det lenker videre til info om fuglematerene 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips