Ei stjerne i hagen (islykt)

Jeg fryser støtt og stadig nye islykter, både med former og ballonger. For denne islykten her har jeg brukt den store stjerneforma, og jeg synes at resultatet ble riktig så strålende 😉

* Du finner en oversikt over islyktformer og hvor du kan handle de her.
* Og så laget jeg litt før jul en ny video om hvordan bruke og dekorere islyktformer, den ser du her.

Blomstene jeg har brukt denne gangen er roser og voksblomster, begge deler er meget godt egnet som islyktdekor. Akkurat nå har jeg huset fullt av snittblomster, så da drypper det nok noen over i islykter ettersom de er ferdige inne, og så etterhvert drypper det vel ut igjen på dere blogglesere tenker jeg 🙂

PS: Bor du i de delene av landet hvor det er tørt ute med brannfare: Dropp levende lys i islyktene, bruk heller en lyslenke!

stjerne-islykt 1

stjerne-islykt 2

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Is lyktene er rå lekre! Man finner også islykter i stjerneform hos flere floriss butikker 🙂 Flott blogg du har!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her