Hurra, vinter er her!

Endelig vinter, det har jeg jammen ventet på! Herlig å se snø på bakken, og enda bedre med litt lett frost i lufta 🙂 Når det er vinter så er det vinter, og om vinteren vil jeg ha minusgrader. Jeg digger å bo i en del av verden hvor vi har store variasjoner gjennom året, hver sesong har sine fortrinn 🙂

Ett av fortrinnene er jo de ulike hagegjestene som været bringer med seg. Herr snømann har jeg ikke sett på lenge, veldig koselig at han ville besøke oss. Og enda koseligere var de ulike fuglene som snøen brakte til oss, med mildværet har de jo kunnet finne mat mer på egenhånd, noe som er bra for de men litt kjedelig for meg… 😉
– Nå håper jeg bare på sol fremover så lover jeg fugleblogging igjen! (og islyktblogging, dere slipper ikke unna.. hehe)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

    • Det er jo en av fordelene med å bo her i Nord, men dere har jo andre fordeler da, som varmere sommer og tidligere vår!

  1. Kom igjen, med både islykter og fugler! Det er bare koselig. Her hos meg (Vestfold) har det bare kommet et lite dryss med snø, så det kan ikke bli noen snømann foreløpig. Men vi har -8 i dag, så da kommer nok fuglene til foringsplassen. Ha en fin søndag!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her