Vasenyheter fra Magnor glassverk! Fargefest!

På mandag lanserte Magnor glassverk vårens nyheter, og blant de så var det mange vaser 🙂 Jeg er veeeldig glad i vaser og synes gode vakre vaser kan gjøre halve buketten. Gjerne med farge på vasen, gjerne med fasonger, og gjerne mange vaser satt sammen. Dermed var denne lanseringen fra Magnor helt midt i blinken for meg, og kanskje for deg også?

vega-magnor-vase 1

Vega, av Ann Viola Ulvin
Stramme former og fine farger! Vega består av tre vaser i grønn, gul og turkis. Gjennomsiktig glass som er malt innvendig slik at de er hvite på innsiden og har en klar vakker farge ut mot utsiden.  Vasen er så ny at den ikke er i salg enda, kommer på markedet mot slutten av februar. 20, 25 og 30 cm høy, veiledende priser 499, 599 og 799 kroner.

VINN: Jeg har fått ett sett Vega til utloddning i forbindelse med bloggbursdagen! Klikk deg over i bloggposten og få en mulighet til å vinne en av disse tre vasene, eller en av de andre tolv premiene!

.

vase-multi-magnor

Multi av Kristine Five Melvær
Okida, dette er strengt tatt ikke en vase, det er vel mest av alt en lykt, men den kan godt brukes som vase om man vil, og det vil jeg gjerne 😉 Multi er en flott og inovativ stykke design bestående av to «beholdere» som kan settes oppi hverandre. Beholderene fungerer naturligvis like fint hver for seg, og kan brukes som boller, vaser, lykter eller bare pene glasspyntedingster. Du kan se en liten videosnutt av Multi på moseplassen-Instagram. Multi er ikke satt i produksjon enda, så her må tålmodighetskremen frem….
14 cm høy, og veiledende pris er 2000 kr.

.

vase-dew-magnor

Dew av Kristine Five Melvær
Fargefesten fortsetter over på Dew, eller morgendugg for å si det på godt norsk. Rolige farger og former, og spennende overflate ved at det er slipt inn striper i vasene. Dette tenker jeg må være flotte vaser for de store blomstene, feks en enkel peon ol. Kommer i tre ulike størrelser, den midterste størrelsen har to farger.
19 cm, 22 cm og 24 cm høy, veiledende pris 2800kr.

.

seasons-magnor

Seasons av  Kristine Five Melvær
Seasons kom ut i fjor høst, men jeg har ikke fått skrevet om den før nå. Utrolig vakre vaser som virkelig er små kunstverk bare slik de er, at de kan brukes som vaser blir jo rene bonusen. Den kommer i fire utgaver, eller altså årstider. Ekstra spennende med disse er at selv innen en årstid så vil utseendet variere ganske mye, fra lite mønster til mye ettersom dette i høyeste grad er håndverksarbeider. I like it!
26 cm høy, veiledende pris 2800kr.

.

boblen-metall-magnor

Boblen mini metall collection av Finn Schjøll
Boblen har vært Magnors bestselger i en par år, og det er lett å forstå hvorfor. I høst kom boblen med metalliske overflater, nå har de utvidet Glam og Metallic til å også inkludere små minivaser. Miniboblen er kun 7 cm høye og veldig søt på et lite frokostbrett, og overveldende kul satt mange sammen på et festbord.

Favoritt:
Hehe, for en vasoman så er det jo litt merkelig valg, men av alle vasene er så er det faktisk Multi som er min favoritt 🙂 Jeg ønsker meg veldig den grønne og turkise, og så drømmer jeg om hvit seasons (den blå er enda finere men passer ikke inn i husets farger), og så hadde det vært flott med turkis eller eifenben Dew, og gjerne den turkise eller grønne Vega, og en kobberfarget boble…  Så, jatakk alle, hehe 😉

NB: Jeg vil gjerne påpeke at bloggposten ikke er betalt på noe vis, verken med penger eller produkt. Men for ordens skyld: jeg har fått en par produkt av Magnor, og de er med på bloggbursdag-gavedrysset.
Alle bilder med unntak av det aller øverste er fra Magnor glassverk

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. Så mange fine vaser. Inspirerende, og skjønner godt du likte deg på lansering. 🙂 Seasons er nok min favoritt – men tror jeg må si som deg, ja takk – alle! Noe å ønske seg i alle fall. Klem

  2. Helt enig med deg anne, multi er helt rå! Drew var også helt nydelige ! Alle er jo vakkre i seg selv, og med lys eller blomster i så har man ferdige pynta bord eller lignende

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her