Lag en islykt til morsdagen:

Det er morsdag i morgen, mao, en fin dag å gjøre litt ekstra stas på mor !
Jeg tror at de aller fleste mødre setter pris på gaver som er laget av barnet selv, uansett hvor gammelt barnet nå er 😉 Og en trenger jo ikke være sånn superkreativ eller handy for å lage noe en mor setter pris på, det viktigeste er nok tanken.

Islykter tenker jeg kan være en perfekt liten morsdagsgave. Jeg skal i allefall ha med en ut til min egen mor. Min blir nok en med blomster, men klare med ballonger er minst like fine. Og om din mor eller bestemor har gått bort så kan du ta med islykten på gravstedet, eller tenne den hjemme og tenke på henne.

Her finner du tips til hvordan lage islykter:
* Islykter laget i ballong.
* Islykter laget i skurebøtter
* Islykter laget i hjemmelagede former (bøtte i bøtte)
* Islykter laget i kjøpte former.

Er det ikke minusgrader hos deg? Bruk fryseren! Former blir ferdig på 12-24 timer, en ballong bør stå ca 12 timer i fryseren.

Islykten på bildet er laget i islyktform av typen stor stjerne, du finner oversikt over alle islyktformer og butikker som selger de her.
Ansiktsytrykket på bildet kommer av islykten sendte deilig smeltevann nedover armene mine… 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her