Årets første lille ekornunge :)

Jeg kom hjem fra langhelg i Bergen i natt, og det første jeg gjorde var å gå ut med lommelukt for å fylle på fuglematerene mine. For kanskje-kanskje-kanskje…
Og javisst, det første jeg så når jeg sto opp var denne lille krabaten 🙂

Den er ikke så liten, har nok vært ute av bolet på vandring før han her. Men det er første gang jeg ser han inne i hagen min og jeg håper han og søskna hans blir faste gjester fremover. Hurra for våren!

ekornunge

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. De er nok på vandring,ja. Hadde besøk av en slik vandrer her forrige uke, opp og ned i plommetreet utenfor kjøkkenvinduet mitt, og så var den borte, besøket varte i ca 6 sekunder. Vi andre får nok være fornøyd med et glimt. Eller kanskje man kan adopere en?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her