Spretten Søndag: Ekornmamma :)

Ekorna er godt i gang med familieforøkning, faktisk tror jeg at jeg også i år har to ekornmødre. Helt sikker er jeg ikke, men jeg troor, og håper ;) Ingen av de har flyttet inn i ekornkassene, men det er jo ikke lenge siden de kom opp så det er ikke så rart, jeg håper de blir tatt i bruk for neste kull. I fjor hadde de to ekornmødrene mine tre kull hver seg så jeg har da noen sjangser.

Hvordan jeg veit at de er mødre? Jo, det er å se på magen det… Ekornmor kom innom her i dagtidlig for å by på illustrasjoner. I bildet over ser du hun løfter på armen og viser frem pattene, under ser du den karrakteristiske slamsete post-gravidmagen (ingen fotballekornmammaer her nei). Ekornmager blir forresten ganske store, de kan jo romme opp til seks ekornunger!

Forøvrig vil jeg gjerne fortelle at på onsdagen er skal jeg (sansynligvis) atter en gang på God morgen Norge! De sender live fra hagen og denne gangen blir tema humla. Kanskje kommer Miljøvernministeren også, så blir det prat om humlekrisen og hva vi hageeiere kan gjøre for å hjelpe.
– Det blir kjekt med tv-team her igjen, praktisk med en grunn til å få rydda opp… Og når hagen er ryddig så blir den blogget mer ;)

ekornmor.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her