Julibukett i rosa og lyselilla

Forrige fredag var jeg en tur hjem til foreldrene, og da ble det med et knippe blomster hjem. Noen av de ble satt i bukett sammen med noen fra egen hage, og nytt, men glemt blogget. Så dagens fredagsbukett er egentlig fra forrige fredag. Denne fredagen har det vært for varmt til å lage noen ny, så da var jo det hell i uhell.

Den inneholder: Stjerneskjerm, astilbe, hosta, moskuskattost, tårnjernurt og rosen minette

– God helg! 

julibukett

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

  1. For en nydelig bukett! Mange blomster kan virke kjedelige og uunseelige alene, men sammen med andre blir de flotte! Takk for inspirasjonen! Tror jeg skal ta en tur i hagen og plukke meg en bukett selv.

    • tusen takk 🙂 Jeg har nok selv en forkjelighet for de enkle buketter med en og en blomst, men av og til blir det miks, som nå. Og det ser jammen ut til at dere lesere foretrekker det!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her