Blomsterbad :)

Jeg er veldig glad i å bruke av hagens overflod til å lage noe dekorativt. Hver fredag legger jeg ut en ny bukett eller dekorasjon og i dag er det fuglebadet som har fått pynt. Jeg startet ut med to grener fra en klematis som var brekt, og fylte på med ymse blomster, masse forskjellige denne gangen her, det er jo nesten ikke grenser for hva som blir fint i et vannbad 🙂

Du ser: Georginer, fem ulike faktisk, inkludert de i første bildet som ser litt vannliljeaktige ut. Stemorsblomster fra noen selvsådde stemor som har blomstret siden i våres. Kornblomster, million bells, gulrotblomster, roser (den jeg viste i går), klematisblomster, ringblomster og bladene til forglemmegeisøster.

– God helg!

blomsterbad-5

blomsterbad-3

blomsterbad-2

blomsterbad-4

Du finner flere varianter av blomster-på-vann samlet under stikkordet fuglebad (ikke alle av de har blomster da, men mange)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

 1. Vakker, vakkert. Fantastisk fine bilder. Kjekt å lese det du skriver. Ønsker deg en riktig god helg

 2. Dette var da alldeles nydelig vakkert! Skjønne blomster og flotte bilder. Og ikke minst en supergod ide.
  God helg!

 3. Det var jo også helt vemodig vakkert! Blomstene kommer jo bare enda bedre til sin rett når de flyter fritt i vannet, enn sammenklemt ibem bukett! Og så mange fine blomster og farger!( spørs nok om jeg har like mange fine når jeg kommer hjem til mine, etter 6 ukers fravær..! Fikk ellers lyst til å prøve noe lignende!
  Og takk for svar ang samplantingen med bunnd. rose – bl a at den røde var en heuchera blomst:-)( og morsomt mår det er litt rotete synes jeg, særlig med roser!)

  Hilsen annette

 4. Så vakkert- nå er det mye flott i hagen. Har akkurat laget buketter med rosa og fuchsiafarget høstfloks, georginer, de siste stjerneskjerm og masse erteblomster pluss rundmynte i blomst og humleranker- det er sommerstemning selv om det nå er august og vi venter 40 mm nedbør her sør idag. Ha en super lørdag Anne og alle lesere av din utrolig inspirerende blogg!

 5. Hei 🙂
  Så hyggelig at dere likte arrangementet! Kjempekoselig å høre fra dere, det inspirerer til å finne nye dekorasjoner å dele med dere 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her